Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazov koji je zagovarao povratak u Srebrenicu,a uredno je naravno prijavljen u Sarajevo. Ovaj 2prvi mart" je samo iskoristio da preskoci koju stepenicu vise,ne bi li se docepao fotelje..
sramota je sta ovaj suljagic radi , cak koristi i povratnike kako bi 'nasao' sebe u politici
Istureno lice turske i americke politike na ovim prostorima. Nije bitno sta je radio. Dobri placeni Bosnjo koji drazesno i rado kupi i perut s njegovog tjemena ce mu sve oprostiti i nikako nece dovesti u pitanje kako to da dojucerasnji zitelj Bratunca (molim lijepo) ima osnovu da se prijavljuje kao zitelj FBiH i za clana predsjednistva BiH. Sve je to nebitno. Neka ga isturenog, neka huska i podgrijava lonac za razne bjelosvjetske zderace koji na osnovu njega i njemu slicnih jedu hljeb.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovaj suljagic je jedan obicni manipulator, koristi se svim sredstvima kako bi sebe promovisao u politici jer mjenja stranke kao carape
najjadnije je sto preko povratnika pokusava da ostvari svoje politicke ciljeva, a ni sam on se nije vratio jer zivi u sarajevu, to je ocit primjer njegove manipulacije
Mjenja stranke kao carape jer cilj je doci do fotelje, on je nista drugo nego veiliki lazov i prevarant koji je dobro iskoristio i ovaj "prvi mart"!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje da je ostao tamo, bar je nešto uradio. Kandidaturom ispred propale stranke u nastanku samo vrši političko samoubistvo i zatire bilo kakvu profesionalnu karijeru. Budala.
Pa ovaj Suljaguić je običan kriminalac i huškač na bošnjačku sirotinju.....
@Solid "nemusto" je upravo jedan od socnih izraza kakve Emir koristi kada pise i vlastite, kao i clanke za onu sitnu balavurdiju koju je okupio oko sebe i koju promovise uz pomoc citave masinerije, ali tebi je to sve suvise dobro poznato. Ali neka vas, ovo je vasa bara za zabavu. Nemate ionako kome polagati racune.
mutavi futavac koji radi po Službinim uputama!
Emir Suljagic : “Ne možete me nikada ubijediti da budem Bošnjak” http://saff.ba/kako-je-govorio-suljagic-za-vrijeme-popisa-ne-mozete-me-nikada-ubijediti-da-budem-bosnjak/#.U8OJpLE0Jco A kad treba da se uhljebi onda je Bosnjak, ovaj je gori nego bilo koji udbas.
Pa ova Komsiceva Demokratska fronta je napravljena sva od bivših Zlatkovih socijalista..Uzassss
Ako je Suljagić protukandidat Izetbegoviću, znači li to da koalicija Domovina više ne postoji? Ovo je totalno iskaknje Komšića i glupost decenije šta radi. Ko sada može zamjeriti SDP-u što nije u toj sataraš kvazi-koaliciji?
Koliko me sjecanje sluzi, ima vec nekoliko mjeseci otkako "nije" koordinator koalicije otkako je najavio da se povlaci zbog bolesti. Naravno to ga nije sprijecilo da po potrebi iskace kao koordinator kada i koliko je to trebalo. Istina je da nam je drzava smijurija i u takvoj drzavi i shizi-frizi budaletine mogu osjecati dobrodoslicu da se osjecaju dovoljno dobrim da je predstavljaju.
DF,DF,DF !!!!!!!!!!!
Puno srece na izborima buduci predsjednice !
glasam za tebe