Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popišamo i tebe i tog monstruma osuđenog
Samo da napomenem da je SDA kukala zašto trojka nije htjela da ide sa ovima u vlast nego je otišla sa Dodikom?
Kaze Efendic trebalo je sa SDS praviti vlast hahahahaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
To je problem, genocidna tvorevina nema alternativu dodiku, sve su isti !!!!!
Ovakve kloceve samo vrijedi ismijavati.
Da i ja ponovim sta sam prvi put reko a vi iz klixa obrisali. Hebo ti karadjic mater a ti njemu a ja vama obojici i rod i porod
Ne znam zašto to stalno ističete a niko vas ne pita, i kada bi objavili da se odričete nebi vam se vjerovalo, samo moraš biti kompletan idiot pa imati takvu spodobu u ljudskom obliku za uzora.
Boli nas briga hocete li ga se odreci ili ne 😂
Ratni zločinci nemaju podršku ničiju,samo bolesnih ljudi
Haha krio se šugo pod laznim imenom , laznim identitetom kao pacov . Trebao ti je kčerki dete da napravi .
Bošnjaci pravoslavci čitajte Načertanije da bi ste shvatili da su vam srbijanci 1844god ukrali Bošnjački identitet prevarom. Čitajte i vratite se Bošnjačkoj naciji. U Srbiji vam se smiju i prave vas budalama. Ne budite sluge i domaci izdajnici već vratite se naciji svojih pradjedova Bošnjaka.
Bravo smradu!
Za prostog Bošnju, ove je opozicija Dodiku. Pa ti vidi sta nas ceka ako ležimo...
Nabijem ti prvog predsjednika a i tebe sa njim
Jel to onaj Dr.Dabić, što se krio po šumicama i štalama? Jak vam predsjednik.. haahahaha
Drž se ti Dabića i toni u kontinuitetu...
Pa dovršiš fino rečenicu kad si tako započeo,i dodaš presuđenog ratnog zločinca slobodno reci šta se stidis,kako spominješ opa po istini reci reci bilmeze jedan
Milane promjeni popadiju, ljekare. Taj čovjek je osudjen za zločin protiv čovječnosti. Nije osudjen jer je iz Crne Gore, BiH,niti iz Srbije. Nije mu sudjeno jer su stradali muslimani, katolici, jevreji, ateisti, romi ni albanci. Protiv čovječnosti. Dno dna. Životinja.
Je*o ti karadzic kompletnu stranku , a ti njmu najmilije