Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a znate nas, rijetko sta zavrsi u rukama onih sto im stvarno treba.
nemojte stavljat blizu gdje se politicari okpljaju , pokrast ce i ovo sto narod ostavi koliko su gladni
koje licemjerje yebo te...pa mogu li se ove kuke staviti mislim negdje da jadnike koji dodju po tu hranu malo sakrije.sto ovako ko na pozornici da ih svi vide....
kuke dobrote su obican poraz nas i ove nikakve države.
Sve dok mi imamo merhamet, crveni krst, narodne kuhinje i ove crne kuke za vjesanje, nasi politicari nece nista uraditi za narod. Znaju politicari da imaju ove narodne organizacije i one ce da hrane nas narod a oni ce i dalje da hrane svoje preko drzavnih jasli i da kradu kao i do sada.