Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle su nas doveli nasi politicari
Himzo vice da nam samo kuke postave ovi politicari,da se narod lakse objesi...
Ja okacio grah od juce, i malo hljeba da udrobi. Oprosti Fadile 😢
sutra kad fadil kaze "imamo dojave da narod pare troši na kuke! vidite da narod u BiH ne zivi lose". jos da dodam da je ovo katastrofalna akcija i dno dna. da je dobra koristili bi je amerikanci i njemci. idite u opstine, tamo trazite neke slobodne opstinske prostore gdje cete skladistit hranu i robu (mada mislim da hranu ne smijete). a sto se tice odjece i sirotinje: svratite u tuzlanske mz i kamionima odvucite humanitarnu odjecu. narod uzeo 5% odjece, ostalo se sirotinji ne sviđa.
sjenjak i slavinovici sta je sa ostalim dijelom grada ?
Svaka cast !
JOOOOOOOJ KAD FADIL "SUPERHIK" VESELICA CUJE ZA KUKE JOOOOOOoooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjJJJJJJJJ KAD IH OPELELJESI I RIDJOM I SEBI JA POKLONI OOOOOOO TITO DRAGI PA KLIXOVCI NEMOJTE SAMO LOKACIJE REC
respect