Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovic je jedno od prijatnih iznenadjenja u ovom nakaradnom Vijecu ministara BiH - najbolji ministar, suti i radi svoj posao kako treba i ne fura nikakvu nacional-sovinisticku furku. Svaka cast!
DECA i CEPANICE: Da ovde u Srbiji sada 2013 godine pametno povećamo proizvodnju i izvoz oružja, pa da zakuhamo rat između Ujedinjenih Arapskih Emirata i ostalih budala, kao što smo u Jugoslaviji unutar pokreta nesvrstanih, zakuhali rat između Iraka i Irana 1980 godine. Eh, kad se setimo onih vremena kad smo slali brodove sa oružjem u Iran i Irak, kako smo se lepih novaca načvakali do kraja rata 1988 godine. Ako nam preterano oslabi priliv novca od prodaje eksplozivnih naprava onda možemo opet zakuhati neki građanski rat u bliskom susedstvu, bre :) Mi imamo našu biološku decu, a sva ostalo samo su drvene cepanice.
Države u svetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vreme, 2011 godine, nije uspeo pokušaj zakuhavanja svetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima naše SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u našoj SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno zakuhati neki novi rat (naš NAČERTANJE projekat) kao što smo pokušali u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovali u Hrvatskoj, Hercegovini, Bosni i Kosovu ... utehu najčešće tražimo u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.