Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo senade to da se pokrene ni[ta bez nas i stare yuge.Pozdrav iz NiŠa
Bravo da se krene nego šta ništa nam bez bivše yuge.Bravo care Senade pozdrav iz Niša.
U opštoj pomami ljudila i destrukcije.U vrijeme zla koje zaboravlja ljubav i dobrotu i ne želi gledati unaprijed. Raduje da postoje i ljudi koji misle na budućnost,Osvrću se i u prošlosti nalaze pozitivne primijere i takve ih žele približiti mladima.Sva nasa djeca zaslužuju bolju budićnost sretniju mladost prepunu radosti.
U..bij hrvata da siptar nema brata!
radena Akcije :D
TOOOOOOOOOOOOOO, ukinuti fudbalsku ligu i uvesti radne akcije........... BRAVOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teheranu ljubavi moja..... yebo majku ako su ovi normalni sto su otisli dole medju ove domace talibane. dabogda ih manijaci ganjali po tramvajima i po cijelom gradu.....