Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obezbijdite da u toj grupi bude slavko jovicic slavuj...on je pravi predstavnik i parametar danasnjeg politicara koji je ponosan na to sto je porijeklom iz bih...
Zna li iko kako je sacinjen odabir ljudi koji idu u toj delegaciji? Da li je igdje objavljen poziv zainteresovanima da se jave? Jel se to opet vode djeca kojekakvih nabiguzica na izlet u Brisel? Pa zar i ti sine Ahmetovicu? Ma ne treba nama ni hljeba dati, a kamoli bezvizni rezim!!!
ili bolje rečeno bezvezna delegacija
pokupite kljemendija radoncica i gashija sa sobom majke vam ga nabijem