Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možeš mislit koliko je bio ljut sto je prvo novorođenće musliman hahahaah,morao mu dati zlatnik
Mogu mislit ono,predsjedniče,prvorođena je Alima iz Janje HHAAAAA !!!!!!!!!
Jackop ako su pojedinci ulazili pijani, izdrogirani, ludi, zasto osudjivati i njega sto ulazi sa mrznjom u novu godinu, nema fajde.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"sveti vracevi" hahahahahaha tako mi bubnjeva darkvuda
@korisnički nalog 8 Pitaj mamu jesu li zatucani?
"sveti vračevi" LOL pitam se kako može nositi titulu"sveca"neko ko vrača,gata???Kakve veze ima vračanje i gatanje u 21 vijeku sa modernom medicinom???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naslov bi trebao biti: SRPSKA VRATILA BOSNJACIMA PRVI OPLJACKANI DUKAT
Bolnica Sveti Vracevi je samo jedan dio tog sto je promijenjeno u Bijeljini....nista to nije,kad mozemo da imamo ulicu po ratnom zlocincu zeljku raznatovicu arkanu i njegovoj dobrovoljackoj gardi,koja je kako njihova propaganda propagira,pazite molim vas,"oslobodila bijeljinu".....sta se onda jos nadati???Ja se samo sa svim bijeljincima pitam,od koga je Arkan oslobodio nasu carsiju kad na njenim tlu nije postojala ama ni jedna pa cak ni paravojna formacija bilo koje strane osim srpske??Svi to srbi bijeljinci znaju i oni iz okolnih sela jer muslimansko ni jedno jedino selo ne postoji oloko grada...toliko za informaciju za one koji ne znaju....ima tamo i Trg Draze Mihajlovica....toliko o nazivu ulica itd...mislim da drugi komentar uopste nije potreban
Svaka cast Dodiku na postivanju tradicije....
Kupuje poene od riđobradog, jedini razlog, ali me interesuje kad su prije dali ime Alimi, vidiš da je neka sumnjiva rabota.
A ja Srpske i ku*ca, b*linče se rodilo!
Neka je Alima živa 7 zdrava.Mi se šalimo i podjebavamo ali ne mislite da Srbi mrze toliko muslimane.Opet se radi o bozjem daru malom anđelu
ma nek je srecno i bericetno
Sveti vracevi hahaha..direktor mora da je veliki saman..
auuuuu prvo pa MUSLIMAN masala,da da je dragi Allaha nagradi i da sve naj bolje i bravo za gospodina Dodika...
Kakva ironija sudbine... Bravo živote, opet si uspio nadmašiti vještačku ograničenost ljudskih dimenzija.
RAMMSTEIN Bravo za komentar,potpisujem
@sr_chavez lepo ti j-ebemo.ma-er srpijansku http://www.bosnjaci.net/foto/Genocidna_tvorevina323a.jpg
Krenulo Mileta u novoj, Pvo pa žensko .- Alima!
Krenulo Mileta u novoj, Pvo pa žensko .- Alima!
sta je Bakir poklonio svom prvom gradjaninu????
@Naslovnica1 - nije poklonio obećao! Bakirovi pokloni su obećanja, pa ko prihvati! Poklanja samo sebi i Sebiji! Eto, Sebija će imati još jednu bolnicu u 2016-toj!
racku..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)