Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@opservacija nisi ti nikakav hrvat jer si klasicni kreten . E haj sad kad znas i ko si i sto si odjebbi u troskoku.
Fasisto i lopove s laktasa genocidna tvorevina dozvoljava da postojis i pljackas nasu drzavu!SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BIH4EVER!
@Jedna....(pretpostavljam glupaca ili vucibatina ako je musko) bosanac???? da, bosanac kao geografska odrednica, ili hercegovac takodje ili krajisnik.... time smo svi ponosni ali MI znamo vrlo dobro svoj nacionalni identitet za razliku od vas koje su turci yebali i syebali u mozak pa ni danas ne znate sta ste i kojem stadu pripadate i kome da se napokon opredjelite. mi hrvati i srbi bosne i hercegovine nikad necemo prestati voljeti svoju zemlju i UVIJEK i OPET CEMO SE ZA NJU BORITI....DO ZADNJEG AKO TREBA I OPET PROTIV TURAKA AKO TREBA. vi mosnjaci ne mozete da shvatite da ste vi najveci povijesni neprijatelj ove zemlje koji da stvar bude jos zalosnija i smjesnija tu svoju osobinu i cinjencu zelite nazor nama da prikacite. bosanac?! da, ja sam bosanac ali Hrvat i ponosan sam i prvim i drugim. jednako kao sto je recimo Adnan Catic rodjeni Nijemac ali zna svoje korijene i voli svoju djedovinu bosnu.p
ZABORAVI PRUDSKI PROCES TO JE SAMO PREVARA PROTIV BOSNJACKOG NARODA. PRUDSKI PROCES JE SUPROSTAV NACIONALNOG INTERESA BOSNJAKA I ZATO GA DODIK BRANI. DOSTA DODIKOVE GLUPE PRICE SAD JE VRIJEME DA BOSANCI ODLUCUJU O BUDUCNOSTI BOSNE I HERZEGOVINE NEKA DODIK ODE U SRBIJU I TAMO GLUPOSTI PRICA. BiH4EVER
@USA >sporazum se mora nastavit,federacija se mora podijelit i Hrvatima dati 3 > entitet da to nebi uzeli sami uz podrsku HR ,RS je trajna tvorevina eto > ukratko pa sto ne uzmete :) samo naprijed lolo iz USA , mozda vam pomognu i ove hrvatske lole sa Sarajevo-x-a :)))))))))) mnogi kazu da je bila katastrofalna greska uci u sukob sa srbijom kada imas tzv prijatelja iza ledja. Mislim da je i danas greska imati sukob sa srbima pored ovakvih hrvata.
JEDINI SI KRALJ I CAR U CIJELOJ Bosni i hercegovini ,Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\"
@SDS Dodik je Bosanac! Sve i da jadan hoce da bude nesto drugo, NEMA SANSE! Vi se jadni slomiste izigravajuci \"veci srbi od Srba\".....vi ste BREEEEEEEEE oni TUPI Bosanski pravoslavci! Srbija vas nece, vec hoce teritoriju, pa stim vas jadne koristi! Na kraju bicete copor bez stada.....GDJE ZIVITE HOCETE DA BUDETE NESTO DRUGO, A TO DRUGO STO HOCETE DA BUDETE, NEMOZETE NIKAD! hehehe Jadni.....Kurdi vam nisu ravni!:-))))))))
@sds jesi li pregledao motorno ulje i vodu na traktoru, trebat ce ti
RE: Bosanka Sestro jesili ti cula kada za Photoshop. Ne bih rekao da se Dodik slikao pored te sugave zastave, ovo je sigurno neka fotomontaza, posto Sarajevo X vidim da hoce preko fotomontaza da promovise Milorada Dodik kao nekog Bosanca, ali dzaba kada Dodik nije mutav, hocu reci Bosanac.
sta je dodo, seljacino junacka srpska, sad se slikas sa bosanskom zastavom. Tek kad priznas da ti je BiH domovina i kad ukines prefiks srpski eh tek onda nastavljamo sa prudom mudom. Do tada ostaje: sjasi kurta da uzjase murta (rs i njeni heroji, karadzic, plavisic, mladic, dodik)
Blizi se dan kad tvoju njusku vise necemo gledati...pigi..pigi...
Tebe je netko slagao \"moj Rale\". Vidi se da je Mile uspeo da mu vjerujete. Kao prvo, svi ti povratnici su dobili donacije (99% od FBiH) da bi popravili/izgradili svoje unistene domove. Kao drugo, ja sam jedan od njih koji je morao sam platiti temelje, radnike a materijal sam dobio od donacije FBiH. A od Dodika sam dobio od \"troje najduzeg\".......jer njegova potajna zelja je da se sto manje nesrba vrate na vec ocisceni \"srpski\" dio. Ali mu nesto ne uspijeva. Zato \"moj\" Rale, ne vjeruj puno lopovu, jer kad se osvijestis, vidjeces da je i tebe pokrao kao i 90% srba.:-)
@Rale, Izgleda da nisi gledao reportaze o selima u Podrinju koja su bez struje i vode... Lako je tebi kuckati po tastaturi i lagati da je svima dobro, ali kako je zeni koja kroz suze govori: I ja sam glasala za Dodika, sto mi sad ne dadne da zivim?!?
RATOVO SAM I OPET CU,,,,EVO CISTIM SIJAC,,,,,,IDEMO OSLOBODITI OD FASIZMA BANJA LUKU,DOBOJ,SREBRENICU,,,,,,, ,,,,,,,,,BORIMO SE,,,,,,
svaka cast za ovu fotku, iako kokarda više odgovara onome sto on zastupa