Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sastali se drolja i drolja (kao karakterne osobine)...
ARMIJA BiH SILA NEBESKA
NE mi ne trebamo ulaziti u savez sa drugim narodom da bi napadali treci. Time bi pogazili principe nase borbe i temelje ove hiljadugodisnje drzave a to je antifasizam, otvorenost i sloboda, junastvo, ravnopravnost njenih gradjana itd. Bosanski politicari trebaju procjeniti sta se dogadja i ako je \"mracno\" treba jednostavno izvrsiti mobilizaciju i pozvati na borbu pa onda ili mi ili oni. Nikada nemozemo izgubiti jer ako ih pregazimo Bosna ce i dalje biti jedina svijetal tacka u fasistickoj Evropi a ako nas pregaze i pobiju to ce biti znak drugim slobodarskim narodima s kim imaju posla i oni ce nastaviti gdje smo mi stali. Nasa borba je sveta i velika. Zivjela nezavisna i slobodna Republika Bosna!
Pragmatičaru ajde ne seri, prvo vi se sa Srbima nikada ne možete dogovoriti, niti će te sve da i vi hoćete (a nećete) oni nikada ne bi htjeli, a što se tiče okretanja leđa i svega toga, malo pogledaj po youtubu(ne da mi se tražiti link, malo se potrudi), šta su izjavljivali pripadnici HVO-a u Mostaru Bošnjačke nacionalnosti, pa će ti možda doć iz guzice u glavu tko je koga izdao, nije mi jasno zašto stalno se prezentira da su vas Hrvati izdali, ajde otiđi pogledaj molim te šta govore Bošnjaci u Mostaru pred Hrvatsko-Bošnjački rat. Uostalom ne možeš tražiti da ti Hrvati budu saveznici kad ih stalno preglasavate i diskriminirate, ali po ko zna koji put ponavljam valjda nikome neće trebati savezništvo, tj. da se sve ovo rješi u miru.
Mi Bosnjaci smo naslabiji jer nemamo rezervne domovine I zato smo najgore prosli u ratu. Ilzuija je da mi sami mozemo voditi neku samostalnu politiku. Nama trebaju ili Srbi ili Hrvati kao savzenici. Uvijek sam vjerovao da su nam Hrvatska I Hrvati prirodni saveznici ali sad vidim da sam bio u krivu. Svaki put nam zabiju noz u ledja. Kada smo krenuli u nezvisnost, i borbu sa agresorom, Boban se okrenu Srbima i Karadzicu. Danas kada treba sve BH patriote da se bore za opstanak BiH, HDZ opet se uvlaci u pakas Dodiku. E pa dosta je Hrvati i vas izdajnicki odnos prema BiH i Bosnjacima kao saveznicima.. Mozemo i mi okrenuti list, pa fino se dogovoriti sa Dodikom 50-50. Mi Dodiku RS – a on mama podrsku da FBiH postane Bosnjacki entitet i „mirna” Bosna. 20 godina smo se vsezli savznistva sa Hrvatima samo da bi dobijali noz u ledja. Srbi ti barem otvoreno kazu sta hoce, o Hrvati samo znaju iza ledja. Ja sve mislio onaj Tunjo Filipovic budala a ustvari covjek je fakat pametan.
Kakav prudski proces.To se pojedinci pokusavaju igrati demokratije,isto kao i A.Izetbegovic, s Srbima.Nema nikakvih pregovora s Srbima,jer oni opstrujiraju sve.Treba se ugtledati na Hrvatsku.Na traktore pa preko Drine u tri.....Oni samo takvu demokratiju razumiju.
Po stoti put na ovom forumu ti velim, (ako ga čitaš, a ako ne neka ti neko prenese) Idi Incko odakle si došao. J**bi svoju familiju, nemoj nes ovdje i još nam za taj snošaj uzimati 40 000 KM mjesečno.