Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim, tako bi to trebalo biti u cijeloj BH..
Ovo me podsjeća na Južnoafričku priču 60-ih:crnci i bijelci u istom austobusu.
Baš je lijepo pročitat ovako nešto iako kod nas je čudo kad svi skupa zivimo u miru i harmoniji
Da ne bi zastranjenosti koju nam je donio komunizam, u prošlom ratu ne bi krenuo brat na brata. Ovog se trebaju sjetiti svi hrvati i muslimani: https://www.youtube.com/watch?v=ZjuXoNfg0Ao Borili se jedan do drugog u zadnjem svjetskom ratu za iste ideale protiv poganih čifuta i njihovih pijuna Amerike i Rusije!!!
Bitno je da smo dobri ljudi i da smo stajali zajedno u borbi protiv svih nastranosti koje propagiraju čifuti i njihovi zaštitnici ateističke-komunjare (borba protiv bankarstva, borba protiv prostitucije, borba protiv alkohola, borba protiv homoseksualizma...). Taj fakt i potencijal u nama se ne briše tako lahko. Hrvati i Bošnjaci moraju biti ponovo braća!
e moj efendija neznaš ti sta je šokac vezali smo mi zastave skupa i nosili transparente pa nam ga zabise do grla sreca ostadose zubi ipak sa svakim ti fino al se čuvaj
nije govno nego se pas posro
Kazniti efendiju odma nije svezan dok vozi!!
Ko ce znati mozda je efendija zbog dobrog djela nagradjen Uber licencom ali ipak se treba vezati :)
Nemoj mi efendija minuse pucati to je za tvoje dobro. Svak se treba vezati nemoj se odma ljutiti :)