Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EuroBlic je u oktobru prošle godine objavio, pozivajući se na podatke Obavještajno-sigurnosne agencije u BiH, da je Keljmendi, u prisustvu nekoliko svjedoka, isplatio dvojici momaka iz Beograda 100.000 eura da završe sa Delalićem. U tekstu je stajalo da je “dogovor da se Ćelo likvidira pao na 15. spratu sarajevskog hotela Radon Plaza, a prisustvovali su mu, osim Keljmendija, još i Naser Orić, Fahrudin Radončić i Ekrem Lekić. Razlog za Ćelinu likvidaciju bio je strah vrha sarajevske mafije, jer je on već postao preopasan zbog stalnog ukazivanja na puteve droge i
pa laguzdzija nema vremana polomi se pokusavajuci da spasi kuma scepu sataje se tajno u dubrovniku sa tuziteljima da nepodizu optuznicu protiv njegove ljubavi radoncica. jer se sipa pocela ozbiljno baviti izjavom turkovica da je radoncic narucilac celinog ubistva. uskoro hapsana za dvojicu kumova.
sve moze cekati dok se ne spase stolice SDA haram im bilo
VRATITI USTAV RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE 1992 KOJI JE GARANT DEMOKRACIJE i KOJI JE BEZ DISKRIMINACIJE I RASIZMA !!! VRIJEME JE ! Hocemo Ustav po evropskim standardima i LEGITIMNI USTAV DRZAVE RBIH-e kOJI JE DAN DANAS LEGALAN I VALIDAN jer nije bilo drugog usvaja Ustava u Parlamentarnoj Skupstini RBIH-e ! Dokle ce vas politicari na vlasti iz svih torova vuc za NOS i praviti vas OVCAMA ZA SVOJE UDOBNE FOTELJE I PRIVILEGIJE dok gradjani nemaju sta jesti ?!!! Daytonski Sporazum NIJE Ustav DRZAVE vec samo SPORAZUM !!! !!!