Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On treba da bude optužen zbog uzimanja logoraša na prisilni i neplaćeni rad. KADA će to da tema bude?
To se izbjegava, da se koalicioni partner ne bi UZRUJAO...
Nemoj da neko vozi kombi i slučajno izgubi dokumente
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Azra! Ili država jednakih građana, ili nikakva druga! Nacionalne torove treba ukinuti! Ja sam Bosanac i Hercegovac i ništa više!
U redu, možeš, nije problem, naprotiv! Imaš moju podršku da se izjasniš kako god želiš. Ali, uzimam sebi za pravo da se izjasnim kako želim, bez da mi ti ili bilo ko drugi brani. Ja sam Bošnjak. Tako mi se izjašnjava babo, a izjašnjavao se i djed iako u jednom periodu života ta opcija nije bila moguća na papiru, ali smo u kući bili Bošnjaci.
@Bf1 Izjašnjavaj se ti kako hoćeš, ali ja želim da imam ista prava kao i ti, i da mogu biti izabran za bilo koju funkciju kao i ti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
286 podnesenih prijava za zlocine protiv covjecanstva koje su podnjeli logorasi protiv Covica I 12 optuznica za kriminal koje je Gorgana Tadic stavila ladicu I zastitila svog poglavnika,sto Jo’s treba sudu da Bih strpali u zatvor ovog zlocinca I krimosa
Sto samo protiv Dragana Čovića, svi politicari su odgovorni, ovako ova prijava je nacionalno obojena.
Tesko ce se karpatski vllaski divljaci kakav je ovaj krivozvaljavi ljigavac i laktaski vepar, integrisati u civilizirano drustvo.
Odbranjeno i sačuvano hiljadugodišnje postojanje Bosne,za vrijeme agresije na nju i preko Drine i preko Save. U miru samo pravno goniti sve njene neprijatelje, a ima ih bogami.
Niti 16 uslova, niti 100. nego prvo provesti sve odluke suda u Strazburu. Tek onda se može otvoriti parlamentarna rasprava o promjeni Ustava kako to i nalaže Međunarodni sud. Bravo za gospođu Azru Zornić i ostale.
ja nikako ne znam odkud njega u politici.teški brav.
U normalnoj zemlji davno bi "svirao klavir", dugo vremena. I on i njemu slicna bagra.
Jos samo bake fali, moze li se tuzit neko da je glup?
Ma i ona keva Ćudićka neće sa nacionalistima sa Bošnjačkim predznakom al su joj ok ovi drugi, legli joj. Nego hajmo malo o Konakoviću, vazda u Avde nešto novo.
Sve zemlje imaju konstitutivni narod ili narode samo mi neke Ostale, a zapravo nacionalne manjine, brisat ostale i rijesen problem
Njima nije nikad bilo u interesu da se napreduje i da uđemo u EU. Izgubili bi sve što sad imaju i bili procesuirani svi do zadnjeg.
https://www.youtube.com/watch?v=isCh4kCeNYU
bžBravo...podrska svim normalnim gradjanima BiH,koji zele od ove privatne prcije nqcionalnih "vodja" da naprave demokratsku i slobodnu drzavu. Da je narod u BiH pismeniji,pa da zohare unisti na izborima i posalje ih na smetljiste,umjesto sto se prodaje za sadaku.
za ovog kriminalca nema zime svi dokazi nestaju, gube se ko da je koperfild....uzas
Grđanska država bakirovsko komšićevskog tipa je iluzija kojom varate ovaj narod samo da bi stvorili begovat na 23 posto Bosne