Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"punjenje budžeta je tako slabo bilo da nismo nikakve obaveze uspjeli redovno isplatiti..." pa kako se onda vasi dzepovi brzo pune??? Kada su vase plate u pitanju onda se redovno uplacuje,a da vam kasni samo 1 mjesec sta bi uradili? Sta cemo mi koji zivimo od te naknade? Sramota... Gadovi jedni,dabogda vam isto bilo.....
Sada lagano bivsi premijeri ZDK Polic i Galijasevic uzivaju u velikim platama. Tako SDA nagradi svoje kadrove koji opljackaju drzavu i isfinansiraju njihovu kampanju.