Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... pustite rustempasiva sa stotinjak kg eksploziva da rastjera taj izmet.
@Lara e koja si ti guska ,odakle vam to da mi nevolimo nasu bracu preko Drine,cudo jedno kako vi sve znate
1. Neko rece da Srbi i Hrvati u BiH ne zele suzivot sa Bosnjacima. A gdje biste to vi? U Hrvatsku koja Vam ove godine ukida 90% birackih mjesta u BiH. Ne dozvoljava Vam Hrvatska, dragi moji Hrvati, da se mijesate u njenu politiku. U BiH ste privilegovani. Pricala sam sa Hrvatima iz Hrbatske i pogodite sta, ne zele Vas tamo. Ista stvar je i sa Srbima. 2. Pricate o sektama u Islamu... Postoje, dabome, kao i u svakoj religiji, jer najezda malih umova nije karakteristicna samo za jedne ili druge. Ako cemo tako, hajmo malo o pedofiliji po crkvama, o svetom gralu, o prikrivanju cinjenica iz proslosti. Hajde veliki Katolici, Pravoslavci, Hrvati i Srbi. Znate li nesto o tome.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji vehabija, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo vehabije. Nas ovdje zovu vehabijama, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo vehabije, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam vehabije donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
@popis ako pitas za NAROD onda definitivno srbi. ako mislis na ovu novokomponovanu \"naciju\" islamske sekte i to je vrlo vrlo upitno jer vas je iselilo u bijeli svijet najmanje pola miliona. zato i vas strah od popisa i da se slucajno ne ustanovi kako ste na vasem etnickom teritoriju izvrsili najdrasticnije etnicko ciscenje
Dok ne pohapse njihove duhovne i vjerske vođe, te sponzore, terorista će uvjek biti.
Pa koje najbrojniji narod u BiH
AKO STE VECINA STO NE ZELITE POPIS ZA APSOLUTNU VECINU NIJE PROBLEM POPIS ,ZAR NE?
ALBANCIMA DOK AMERA.MISLIM DOK IM BUDU INTERESI SE POKLAPAI,..DOTLE CE KOSMET BITI OKUPIRAN A VI DA STE HTELI DA SE VRACATE,MOGLI STE.SAMO MORATE DA POSTUJETE ZAKONE SRPSKE REPUBLIKE,NEMA KOD NAS VEHBIJA I SLICIH NAGUZA..NEGO U UCIONICI SVETI SAVA,KRALJ PETAR I TAKO REDOM..IMA DA SE UCI NJEGOS..AKO VAM ODGOVARA SLOBODNO:))))
Jeb.e se Alba,nci,ma na Kos,ovu o tome šta o njima misle Sr,bi,tako je i u Bosni,jeste nas dosta pobi,li ali nam niste popili mozak,naprotiv,opam,etili ste nas.Mi će mo naše bogo,molje obnav,ljati na cijelom pro,storu BiH i polagano se vraćati svojim kućama a šta o tome misle naše kom,šije to je njihov probl,em,mi smo u svom na svom i vrijeme je na strani Bosne i Hercegovine.
Možeš ga samo pod.udl.ati Bosancima više vas niko ne je.b.e ni pod razno,tvoje razmišljanje je marginalna stvar,odrekli ste se BiH i sretno vam bilo,BOSANCI su većina u BiH a ti si APSOLUTNA manjina.
željeli ne željeli isto vam se piše
SHVATETE LI DA U B I H,99%SRBA I 80%HRVATA IZ BIH,NE ZELI AL NE ZELI NISTA SA VAMA,NIT SEKULARNU NIT VERSKU DRZAVU,NE ZELI SA VAAM ULICE DA DELI..NE ZELIMO VAS..IMAMO SVOJE KULTURE,DRUSTVA,SVOJE SIMBOLE,SVOJA VEROVANJA...DZABE SVE.DA STE NAJBOLJI NA SVETU,LOSU PREDISTORIJU NOSITE SA SOBOM..NE MOZE SE COVEK NA VAS OSLONITI I U DOBRU A KAMOLI U ZLU ..A OVO JE SAMO POKAZATELJ DA BI OVAKO I U SRPSKOJ I ZAP.HERCEGOVINI BILO DA NISU RESILI DA SVOJE ZIVOTE NE DAJU DALAMUBU.
Moj djed živio je časno,ponosno i siromašno,jer mu sustav nije dozvoljavao da si priskrbi nešto više.A što se tiče alkohola i krmetine,grijeh nikad ne ide u usta i za vrijeme Ramazana nikad ne konzumiram alkohol,ali ostatak godine volim si priuštit alkohol uz društvo i meni je to normalno i ti sad meni hoćeš reć da ja nisam vjernik što volim piti alkohol i da sam musliman na baterije???Jesam vjernik musliman kakav treba biti u BIH.....
To po nekim vašim orijentalnim standardima čisto i uređeno? Čisto i uređeno je zapadno od Bregane.