Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda nece niko sa nama ali BOSNA I HERCEGOVINA nece nikad bit ni srbija ni hrvatska pomirite se s tim \"braco\" hriscani. ako vam smeta idite u srbiju ili u hrvatsku. ne trebate ni vi nama.
u mnogima? napisi mi listu tih restorana i mjesto i adresu gdje se nalaze? NA OVO NARAVNO NECU DOBITI ODGOVOR, JER LAZES !!!!!!!! VI MUSLIMANI ZAISTA NE KUZITE DA NITKO SA VAMA NE ZELI. ZAISTA STE GLUPi !!!!!!!!!!
Frankopan svaka ti je desetka ,svaka cast ovoliko idijota u zajednickoj drzavi nevidjeh.
Dragi Deba,ti bi prvo trebao malo u skolu da naucis pisat seljacino,pa malo da naucis da budes tolerantan.Srbi su uzeli sta su htjeli ,a bratiji hrvatima zabili noz u leda .Neka ste to mi je drago.
Tako i treba ,covjek je u pravu.Svaka cast Radmanovicu .
ako je pravoslavcima tako lose u bosni, neka slobodno odu zivjet u srbiju. a samo nemojte onu \"hocemo pripojenje\", granice postoje vijekovima. ako im se matica vise svidja onda nek odu u nju. a ako zele ostati u njihovoj zemlji onda neka je postuju, jer to nije samo njihova srpska republika vec bih s TRIMA konstitutivna naroda, svidjelo se to nekom ili ne. jasno je da onima koje to nije se svidjelo su danas ili u bjekstvu nazalost ili pred licem pravde a ipak bih ostaje bih. Jasno je da svijet (osim rusija) ne podrzava srbijansku politiku. tako da priznali su kosovo a ako pravoslavna republika uspije ikad bit neovisna ne vidim osim matice ko bi je priznao. u bosni nema srba ni hrvata ni bosnjaka u bosno ima bosanaca. a vjeru smiju imat koju god htjeli. srbi se nalaze u srbiji a hrvati u hrvatskoj.
hahahahahahahahaha......dodaj jos \"Srbija do Tokija\", t.j. srbija ko nokija! \"Svi srbi u jednoj drzavi\", jaaaaaaaaaaaa u Beogradskom pasaluku, \"Kosovo je srce srbije\", a Albanci im u srcu!!!!!!! hahahaha...ma ima jos, samo mi nesto muka pisati o genocidima......pokazuje istorija:-)))))))))))
ovi srbi stvarno su genetski poremecen narod, bez lazi nigdje ne mogu. Sve vide sa druge tacke gledista, koja nikom nije jasna. Kako ono bi: 1. pobjedismo na kosovu, jes al malo sutra 2. marko kraljevic junak, jes al malo sutra 3. ljuti srpski boj na kosovu, jes malo sutra, nas kralj Tvrtko ga vodio i dobi, oni ga fasovali 4. kosovo je srbija, jes al malo sutra 5. dva oka u glavi, jes al malo sutra, jedno ispade iz glave 6. bosna je srbija, jes al malo sutra 7. hrvatska je srbija, jes al malo sutra 8. slovenija je zapadna srbija, jes al malo sutra 9. ponosne knindje, jes al malo sutra 10. casni popovi, jes al malo sutra, evo pljackaju svoj sopstven narod i siluju svoje sopstvene curice kako jednom neko rece u Beogradu, \"nesto je pogresno sa nama srbima\"
Hajde ti genocidu, popusi G-nu Ganicu....ali, samo, ako ti dozvoli! Pa zar ne vidite sto.ko cetni.cka , da za sve ima dokaz! PS ja znam da ce te vi crci od muke sto ce te nositi vi i vasa pokoljenja citav zivot epitet GENOCIDNI, ali tko vam je kriv......Mozete samo nastaviti jesti go.vna, jer citav svijet zna tko su srbi!
@CRO U mnogim restoranima,kafanama i kaficima po Hrvatskoj,Americi,Australiji i Evropi ciji su vlasnici Hrvati pise \"SRBIMA I PSIMA ZABRANJEN ULAZ\"
Ako ćemo o obrazovanju, obrazuj se srećo: Glagol se piše odvojeno od rječce \"ne\", tako da je NE MOŽE. Naš jezik, a i svi ostali nalažu upotrebu interpukcijskih znakova (to ti je ono tačka, zarez, dvotačka, uzvičnik i to) kako bi se razumjelo šta želiš reći. Ali ja mislim da i kad bi sve ovo upotrijebio, niko te ne bi skontao. Ja da sam ti, ja sama sa sobom ne bih sklopila nikakav sporazum, a ne nešto drugo. Pozdrav od obrazovane muslimanke :-)
pa kad pojedini srbi ne osjecaju bosnu i hercegovinu ko svoju drzavu nek odu da zive u srbiji, sta glume ovdje i traze u ovoj drzavi? glupaka li manipulatorskih, srbi huskaju ratu, kome se ratuje nek salje svoje sinove a ne krast iz budzeta drzave za plantaze i vile na dedinju...kad neko pravi vile na dedinju nek ode da zivi u srbiji..............a jos je upotrebio avion i drzavne pare da ode po zlocnku plavsicku koja je isprljala za sva vremena srpsku naciju i obrukala sav ljudski svijet svojim zlocinima..................znaci kad treba ic po ratnom zlocincu plavsic tu ne treba trazit saglasnost i ujedinjenot svih konstuitivnih naroda bih-e?.........;;kome li ovo iz manjeg entieta sole pamet?
Politicka situacija ne ide u prilog njihovom prosvjetljenju da oni nisu jedini narod, kada muslimanski politicari u javnosti daju podrsku Ganicu u ime cijele BIH! Zato, mislim da se to nece nikad desiti i da ce ova drzava za koju godinu postati Iran, a to je bas ono sto je Alija planirao, \"islamska revolucija po ugledu na Iran\"!
U redu je, pogrijesio sam. Ti si vanzemaljac, Bosanac, ateista, ne ides ni u crkvu ni u dzamiju. Ne vjerujes u boga, ali vjerujes i podrzavas ideju Alije Izetbegovica i ekipe. Izvini!
Sta sam ja rekao uvrijedljivo za tvoju vjeru? U tome i jeste problem sto vi mislite da mozete nekome da dajete ili ne dajete pravo. Mi smo konstitutivni i za to nam ne treba vase odobrenje. Kad vi shvatite da Bosna nije samo vasa, mozda se nekad i dogovorimo.