Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRIJEME JE BILO DA SE OVAJ SERBO-LJUBAC CARL BILDT TUZI ZA GENOCID NAD BOSNJACIMA A I NAD HRVATIMA U KOJEM JE UCESTVOVAO OD PRVOG DANA AGRESIJE I ETNIICKIH CISCENJA NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM OD MONSTRUA-BARBRA I TERORISTE SERBIJE...!!! PODRSKA BIH DIJASPORO, CARLU BILDTU JE MJESTO NA OPTUZENICKOJ KLUPI U HASKOM TRIBUNALU...!!!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pozdravi mamu. Kazi joj da se obrise.
Bosnjacima porucio Karlo, slusajte mi vi Bosnjacka marvo., ne Trazite po Svetskoj belaja, jer cemo vas povjesat za jaja !
Ja Bosnjaka i furde usrane, sad od Sveda Bosnjadiju brane, cudna,cuda u danasnjem dobu, kad se furda pohasi u dobru !
protest onih koji su 1992/93`nagulili iz republike srpske preko srbije sa garantnim pismima,placali su ili potezali veze da ne zavrse u federaciji sa puskom u ruci....danas se hiljadam kilometara udaljeni od BiH \"bore\" za nju,cak bi i ratovali....sto kaze narod \"lako je tudjim k.u.r.c..m gloginje mlatit\"
vidi mu glave koda mu je bosic brat
Mi da smo pametan narod ,do sada bi već imali organizaciju (nešto poput Mosada) i lijepo bi ove strvinare (poput Carl Bildt-a) hvatali i u vreći ih dopremali da ih nabijemo javno na kolac i komplet nabijanje bi snimili. A onda fino snimak proslijediti švedskoj državnoj tv ,pa da znaju kako će da završi svako ko dođe u tuđu državu da se igra sa životima nevinih ljudi. Ali pošto smo mi svi (mislim na sve države ex Yu) evropske i američke kuje ,ima da šutimo i da trpimo njihov racku u našim buljama ,uz obavezni hvalospjev \"kako je samo dobar\" ,da se naši jebači ne bi \"uvrijedili\"...
Ma kakva smjena. Nesto ljepse, zasluzio je to on, ljepotan u majke. Kad se izda osnovno ljudsko pravo zarad novca, treba i obratno da iskuse nedodirljivi. Ili oni koji barem to misle da jesu.
Jeko ova Stranka dijaspore?
Zabio ti ga jedan veseli Bosanac http://www.youtube.com/watch?v=oNYantNWT78&feature=player_embedded
Pa ima li neko od brojnih iseljenika odnosno pobjegulja u Svedskoj da tog Bilta sredi, zna se kako to ide Njemu je jedan od ciljeva bio da vas raseli iz BiH
Dugo je taja monstrum bez ljudske duše harao životima nemoćnih!Nužno je da mu neki katil dohaka i da mu uzme tu prljavu dušu i tijelo. Podržavam demonstracije, a za njegov slučaj je malo da budu mirne.Zar nije vrijeme da i bahata Evropa doživi ako ne svoje\" proljeće\" bar svoju ZIMU!
Pogledajte šta klikate! (i kome dajete pozitivan glas) Mensur Omerbašić do skora je bio profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu, pa je, vjerovatno, potom ustanovio da se ne zove baš tako, nego, ni manje, ni više: Novoprvouvlašteni suveren prave Bosne terra nullius in de jure Vojvoda dubočki i grof srebrenički dr. Mensur pl. Omerbašić Berislavić Nemanjić Boričević, Procter et Praeses Bosnae. http://www.radiosarajevo.ba/content/view/32529/182/
Dosli iz zabiti bosne dali im socijalu,stanove pare I poslije par gona hoce da im drzavu ureduju. Mjesto da se poklope usima I budu zahvalni. Spasili ih od rata imateli obrazs sram vas bilo
dzubre od covjeka ako ima imalo ljudskog roda u sebi nemogu ga sporedit sa zivotinjom jer bih se postidio ponizit zivotinju on je monstrum.