Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
policija treba zabraniti bilo kakvo blokiranje saobracajnica, blokirajuci saobracajnice jebete obican svijet, onemogucavate zivot grada, ono malo turista sto dodje tjerate, jednostavno srozavate grad na nivo selendre
Zasto Policija i nadlezni dozvoljavaju da SBB i Monstrum Radoncic idalje terorisu ovaj grad,,, da li sutra treba da ocekujemo da ce Monstrum Radoncic angazovati svog prijatelja cetnickog dobrovoljva Vucica, koji je 90-tih sijao smrt po sarajevskim ulicanma, da i sutra ili narednih dana ponovo zasjedne na Jevrejskom Groblju sa snajperom kao 90-tih sto je Radio???
jos malo ce i prosijaci blokirati cestu jer im se ne daje dovoljno :) dal je moguce da se ovakve stvari dogadjaju, treba kupit jedan taktor pa da vidim ko ce mi onda blokirai cestu
Sta pricas ti ? Cuj jos malo ce i prosjaci blokirat ? Jel te stid sta pises ?
@veldin Da ima stida ne bi o tome ni razmišljao na taj način a kamoli pisao.
Policija nas treba stititi I mi nju,a ne kamenje U ruke I udri!!!! Oni su ti Koji trebaju stititi narod ali I narod njih. Zato pomozimo im,prvo ovi ispred presjednistva da ostanu kod kuce I da ovo krene nabolje.
Nemam ovdje drzave,jednostavno radi ko sta hoce.
Majke mi danas ih je tacno trebala policija ispendrecit' toliko da im se praunici hvataju za bubrege na promjenu vremena. Haj' blokirati jednu ulicu (koliko god nemalo smisla) je i podnosljivo. Ali sve ulice i onoliko paralizovati grad... Mislim da nije bilo vozaca danas koji se nije htio zaletiti autom u proteste i pokupit' ih sto vise na haubu.
Kada čovjek vidi koliko starnačkih plaćenika ordinira na portalu i lupaju minuse na zdravorazumeske postove shvati da je oligrahija veoma uplašena i da je ovo veoma ozbiljna situacija i dođe mu da svaki dan od jutra do mraka bude na protestima i svu svoju energiju uloži u uvođenje reda i pravde u društvo.
ovo je dogovorena ekonomija a nije tržišna sto se tiče taxija,neko uzima ogromne pare,uvedi u zakon da moras imati novo auto sa svim pratećim stvarima i ćao,kako mogu privatni taxiji cijediti ljude po 12 sati rade i moraju im donijeti 100km ili dobiju otkaz tako sam čuo od vozaca sa crvenog taxija kod njih je momak dobio srčani udar zbog sikiracije
I do kada ce ovi teroristi iz Al Plenumhija drzati citav grad kao taoce? Dobro, nije nikome lijepo ovdje osim vladajucoj eliti, ali zasto misle da je rijesenje problema da svima OSIM ELITI bude JOS GORE? Elita niti koriste tramvaj niti koriste taxi, jebe im se, samo ce malo duze okolo se vozakat. Nista ne postizete, samo mrznju ostalog naroda privlacite. Evo mogao bi neki snijeg da padne, barem se nadam, kako bi sve otjerao ili bi se svi smrznuli, neka se samo dobro napate jer su uzeli pogresne ljude kao metu, nemam nikakve simpatije prema rulji.
> nije nikome lijepo ovdje Da, to smo čuli milion puta, neka fol nezaposlenost, korupcija, nepotizam itd. itd. Sve samo laži. Gdje ti je ono navodno pola miliona nezaposlenih, gdje su ti oni penzioneri koji navodno rove po kontejnerima jer nemaju šta da jedu? Hoćeš reći da sjede kući i drkaju *** umjesto da se pridruže protestima? Kome je onda loše ovdje?
Molimo MUP KS, Vladu KS, i sve nadlezne da ne dozvole vise ovo divljastvo, blokade i terorisanje, odredite ovim narkomanima i placenicima jedno mjesto gdje ce udovoljavati Radoncicu i gdje ce odradjivati ono zasto ich placa, ali ne dozboliti da saka gamadi terorise 400.000 gradjana.
Šta je ovaj grad dočekao!!! FUJ!!!
I ove stranacke placenike sto po cijeli dan sjede na Klixu i komentarisu isto nabijem skupa sa njihovim vodjama koji su ih kupili za sitne pare, hrdzavi, fahro, lagumdzija i ostala stoka koja ce kad-tad zavrsiti kao sto su zavrsili svi tirani u historiji, Causesku, Sadam, Gadafi itd.
Nije sala!! Cak blizu 100 gradjana se iskupilo!! Aaaaaaaa!! ovaj klix je fakat fuj!! Nasli ste sad gl. urednika iz Avaza, to je najbitnije!! Znaci da je ziv Smiljko Sagolj doveli biste njega!!
eto..nemam snage da kazem bilo sta..
Ko ne glasa za SBB ućeram mu materi do muda... Fahrudin Radončić za presjednika države BiH...
ovo je policija kriva,kad se pocnu okupljati trebaju da samo mlate i udaraju.sta ce njima bolje kad su to obicni smrtnici.a mi ovi normalni nemozemo da se krecemo normalno po graduu.,
Kontraproteste i nalupati bagru.
dabogda im se auta pokvarila... Ilegalni taksisti traže prava i blokiraju grad.... cirkus ne razumijem šta žele, zakon je sve jasno definisao... samo što bi svaka šuša iz okolice KS i drugih država htjela da taksira