Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Predsjedništvo stranke ističe da vjeruje kako namjera rukovodstva boračkih populacija nije bila rušenje ustavnog poretka.\" A prije tri dana Tihomir rece da jeste bila namjera rusenje ustavnog poretka. Bem ti politiku!
pa tihicu sve ste pokrali. do kada ces lagati?
Tipicna Staljinisticka - napad na ustavni poredak he he kontrarevolucionarna agitacija he he...... A oni u skladu sa zakonom unistili sve sto se unistiti moglo, napravili od naroda jad i bjedu da se ljudi danas stide i zemlje i nacije, pozaposljavali svoje nepismene stranacke podobnjake na drzavne jasle pa sad ovi rijetki koji rade moraju po 12 sati kicme savijati da vas najedu...... Doslo vrijeme da se na baustel ide u Hrvatsku.....a kako rade ovi iz SDA I SBiH vrlo brzo cemo na baustele u RS....
BAGRA!!!!!
Ova SDA na celu sa ovim tihomirom postala gora od snsd-a i dodika....sta oni nece koristiti za predizbornu kampanju...sve je ovo njihov DZON-OBRAZ....cccc!!!