Društvo za ugrožene narode
0
Protest zbog kažnjavanja Nataše Kandić
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes joj faca ko u pečene ovce GABOR
Ne znam kako nesto tako glupo moze postojati kao \"drustvo ugrozenih naroda\"??? Stvarno treba biti zesce \"opaljen\" kako rece onaj Slovenac, pa se nazvati tako...dalje da ne ides oko ovih isfrustriranih klimaktericnih babuskera!!!
IMA LI IKO NA SVIJETU KO BI MOGAO POMANDARITI OVOG SISMISA???
Fadili i Fondu za humatinarno pravo sa Kandićkom na čelu je bitno samo što više nalagati pa ti poslije dokazuj nisi kriv. Slažem se sa gornjim komentarom. p.s. Što se Fadila ne bori za \"prava\" Ujgura u KINI, mada sumnjam da je čula za ujgure.
Šta li sve neće izmisliti:društva, lige, fondovi, komiteti... Nikad neću shvatiti ove nevladine organizacije. Okupi se društvance dokonih i smišlja na koji sve način doći do donacija (čast rijetkim izuzecima). Pa im se učini da su važni, toliko važni da bi da mijenjaju sudske odluke u drugim državama. Nataša Kandić je na televiziji prozvala Tomislava Nikolića za ratni zločin narkomana koji je, po vlastitom priznanju na sudu, bio u krizi kad joj je to rekao i koji je negirao da je bio svjedok zločina. Pa naravno da je to ružna kleveta i da je zaslužila osudu. To je ona ista Kandićka koja je iz čista mira ošamarila starca u Beogradu jer je bio medju ljudima koji su tražili članove porodice otete na Kosovu. Kasnije se ispostavilo da su otetima vadili organe i prodavali ih. Ko je tu stvarno ugroženi narod?
Jadna je zemlja u kojoj jedna Natasa Kandic osudjena za klevetu protiv jednog osvjedocenog fasiste Nikolica koj je otvoreno pozivao na ubistva I masovne progone I do jucer slijepo slijedio svog zlikovca-vojvodu u Hagu.. Nazalost ova odluka potvrdjuje da se Srbija jos nije izvukla iz zivog blata Milosevicevog-SANU, veliko-srpskog fasizma, ali barme Beograd ima antifasiste tipa Kandicke, koji ce siguran sam istrajati u borbi protiv fasizma u svom narodu. Samo me zanima ima li ikoga u nasem Sarajevu da se bori protiv nasih domacih kriminalno-mafijasko-vehabijskih fasista? Imamo li mi snage da prepoznamo nase Tome Nikolice i borimo se protiv njih, prije nego sto uoperimo prst u Beograd? Nije nas kriminalno-mafijasko-vehabijski etabisment pocinio zlocine poput ovog veliko-srspkog fasizma, ali po nas same – proizveo je isti efekat. Nazalsot pitati se ima li ikoga u Banja Luci recimo ko bi se pobunio protiv srspkih fasista je nepotrebno. Tamo fasizam suvereno caruje od Aprila 1992.
Jeste Fadila Nataša Kandić borac za ljudska prava i to ne sporim, ali je oklevetala T.Nikolića i to što je rekla nije mogla dokazati. U postupku gdje su strane bile zastupljene sud je donio svoju presudu. Nije mi jasno kakav protest povodom osude borcu za ljudska prava kada i oni trebaju odgovarati za ono što kažu.