Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega protest? Da se nosite u 3pm i vi i vegani i lgbt i svi ostali "zastitnici" i ugrozeni.
Sve to što si nabrojao, peta kolona (trojka) je nazvala Duhom Sarajeva.
Prdež Sarajeva.Oću reći duh iz debelog crijeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nek mi oglabaju mesni narezak
Još će i lava natjerat da pase travu 😁😁😁😁
Evo sad i ovih debila, nakon gayeva... Ima li jos neko da izadje na ulice radi kakve banalnosti u Fortinom mandatu ?
Zbog uzgoja stoke dešavaju se klimatske promjene.
Taman kad skontam da smo pali na dno, kad ono, ima jos da padamo… pa dokle vise
Sta god debila u bosni ima to se sjatilo u sarajevo da protestuje
Poslije protesta na cevape
ignarance is bliss.. malo uvesti u skole ekskurzije po fabrikama mesa, da se upoznaju djeca gdje im raste hamburger pa nek sami odluce
Njih osam ne zaslužuje 160+ komentara.To su budale.
E jest eto, Sarajevo vam je sredina za proteste te vrste. Grad sirovina i seljadije, baš će se oni odreći mesetine. Uostalom, dovoljno je vidjeti komentare na klixu.
@ipkis Ti ne znaš šta pišeš. USA najveći konzument mesa po stanovniku. EU tu ne kaska. Balkan neću ni da spominjem. Za mozak treba energije a meso je daje dovoljno. Mozes pojesti 10 kila trave neće ti dati energije ko kila mesetine. A ovi neka idu u 3pm - počeli i u tanjire zagledat.
jesu li i u Bosni počeli sa ovim.kod nas posjedaju preko auto puta pa jadni vozači moraju izlaziti i tegliti ih u stranu.
Koji je vas prosjek godina u Sarajevu? Do kad zivite? Kad sam zivjela u Sadajevu nisam se mogla nacudit koliko vam je teska hrana. Kao da ste svi rudari. Moji bala i djed zive na moru, jedu meso jednom tjedno i oboje imaju 92, 95 godine. Vasi muskarci umiru sa 60 a zene sa 50 imaju sto kila masnoce. Losa vam je prehrana.
Al zato deremo ko ludi !
Posle protesta odmah ašove,grablje,motike pa na livadu pravite lijehe i sadite da vidimo koliko bi izdržali. Pljuc !
Ljudi moji danas gledam buranija 9 maraka, pa radije cu mesa kupit...
Samo da znate travari... Zivotinje će se klati za Kurban Bajram pa protestujte do sudnjeg dana.........
Da li je ovo pokušaj Vlade KS da najavi paradu vegana? Fala bogu pa mi u Sarajevu nemamo nikakve probleme, osim u ostvarivanju LGTV i Veganskih prava.
Ovo je gore od gej parade
kako ovi nekima idu na khhhhruac