Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se pogresnoj instituciji obracaju.
Za pošteno zarađeni novac, koji su im vlastodršci pokrali, radnici trebaju naplatiti u nekretninama, kao što su tržni centri, vile, poslovni objekti, vozni parkovi i dr.
Neka prodaju firmu za 1KM kao i druge BiH firme koje su srozali tokom 17 ocajnih godina po nasu drzavu...Ili neka je Brankovic kupi po zakonu...
-Nejma zlatnih kasika,nejma-pojela maca.! -Sta cete sad-babo Aljo uziva u dzenetu-sve same hurije oko njega,vozi se u zlatnim kocijama,hrani pticijim mlijekom,...zaradio babo ,zaradio. Zaradite i vi ,ne trazite da vam se udijeli,prosao je kurban bajram,nema dzabe vitri.
Zalosno je ovo, i tu ce protestovat, ali uzalud.
Uzasna situacija za ove radnike i za sve je naravno SDA kriv koji ne zeli da se oglasi povodom ove situacije.
nasli su gdje ce protestvovati, pred tri demagoga koja nikada nista konkretno nisu ucinila
Bosnjaci propagiraju drzavu BiH,ali te drzave vise nema ni u janjecoj plecki. Trazite prava pred svojom drzavom M-H/F,a ne pred drzavnom zajednicom R.S-Federacija.
Kako prepoznati neradnike? Na protestima uzvikuju: "Hoćemo plaće" ! Kako prepoznati radnike ? Na protestima uzvikuju: " Hoćemo posao"! Do sada su samo radnici Granita i Krivaje tražili posao i zaslužuju da im se pomogne a ove ostale sve redom treba rastjerati !
bilo bi jako lose s jedne strane da dodes u situaciju u kojoj su ovi radnici, a s druge bi bilo to fino tj. da radis radis radis lomis svoja leda a nemas place nekoliko mjeseci a moras da prezivis,posaljes dijete u skolu,da mu kupis kartu, da platis rezije itd..pa da vidimo kakvi bi tvoji uzvici bili i svih onih koji misle kao ti... ja kako znam oni traze POSAO, PLACE, DOPRINOSE...