Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivna je unutrasnjost, sve u drvetu. Samo bih molila nekoga ko zna da mi odgovori na pitanje. Zar su vozaci tramvaja i kondukteri u to vrijeme nosili fesove????
Je li ovo isti onaj sto se sudario na skenderiji prije 8 godina? :P
nekadasnja vremena bez interneta i svih ovih sranja :D lijep podsjetnik ako nista
bas je lijep moze se koristiti da se turisti provozaju
U Sarajevu se svakodnevno vidi proslost na pruzi. Tramvaji koji kruze su takoreci muzejski primjerci.
pazite da se ne sudarite opet
Malo se kitimo tudzim perjem,nismo daleko odmakli od tog vremena,da ne bjese Austrije jos bi hodali opanak cugom, kako stvari stoje vratice mo se na opanakcug.
Da su pametni svaki dan pustati ovo,cak sta vise naplacivati da se vozis u njemu, i zaradjivati Ljepota za oci vidjeti ovaj tramvaj
A kad pustaju nove tramvaje? Salu na stranu, predivno je citati malo o historiji. Citav grad Sarajevo je poput muzeja, treba to i ocuvati. Ja sam cula jednu anegdotu vezanu sa prvim tramvajima u Sarajevu. To jeste da su se ljudi izuvali ispred tramvaja prilikom ulaska u njih.
I danas ima onih koji prilikom ulaska traze steku da zatvore vrata. kazu propuh da ih ne ubije