Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko?
Dobar je Dario bio...
Dzamonja je veliki pisac, od njegovih djela najvise volim: Laku noc deco i Otvori prozor.
Nije puno napisao, ali je za života stekao kultni status, i danas mu je maltene svako slovo aktuelno. Neka ti je lahka bosanska zemlja!!!
Nek ti je lahka zemlja bosanska,živiš ti vječno!Nećemo dopustiti da te papci dovedu do zaborava!
citam strasno mnogo knjiga ali niti jedan opus nekog autora me nije bacio na glavu kao razmisljanje pokojnog Dace.covjek je bio fenomenalan.nismo uopste svjesni sa kojom ljudskom velicinom smo dijelili isti zrak...ko hoce da nauci nesto o sudbini i zivotu toplo preporucujem svako slovo koje je on napisao.
Slažem se sa tobom :) ;) .