Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među Bosnjacima negira se preko 300 konc-logora Armije BiH, zlocini u Travniku, Vitezu, Grabovici, ... Ratni zločinci poput Rasima Delića slave se kao heeoji. Kako onda očekivati da će neko poštivati ove Inclove zakone?
Na dan kad je ubijeno osmero hrvatske djece u Vitezu bošnjački plaćenički mediji su se pobrinuli da se piše i priča o Dariju Kordiću puštajući snimku staru godinu dana i naravno ne puštajući cijelu snimku jer bi kontekst rečenog bio drugačiji. Za svaku osudu!
prvo ne postoje bosnjacki placenicki mediji. za razliku od napacenoh katolibana, bosnjaci ne moraju ispred svega stavljati nacionalni predznak. drugo, sta bi to bio drugi kontekst? sta je htio onaj katolicki zlocinac da kaze, da bi podijelio cvijece zatobljenicima umjesto sto ih je okretao na raznju?
nikad inzko nije nista korisno uradio, a vala ni ohr
Dokaz da EU pala udi u prazno
Srbska Ciganija je uveoma nezgodnoj poziciji osim Rusa niko ih nejebe nizasto. Nemogu priznat dasu veliku kukavacku gresku napravili. Heroji i dalje se kriju u kanalizacijama kao Pacovi, Sramota!
Pravoslavci i Muslimani moraju biti zajedno kao jedno. Najbolji dokaz kako su mogli zajedno vise od 400god. Rimo Katolici bi ih pojeli da nije bilo Osmanlija.
Politika krmcima niz dlaku. Donijet će zakon ali se neće sprovoditi. Ne brinite troprstaški orci.
Pa za divljake nema zakona, samo silu razumiju, a nema ko da tu silu upotrijebi
Ovaj zakon je samo mrtvo slovo na papiru. Tužitelji na svim nivoima vlasti ne poduzimaju nista i time direktno s umišajem nečinjenjem vrše krivično djelo zloupotrebe službenog položaja a niko ih ne poziva na odgovornost. Bošnjački političari maltene šute na ovakvo ponašanje i ne cuje im se glas. Da je kojim slucajem pocinjen genocid na Srbima ili Hrvatima vidjeli bi kako njihovi političari 'arlauču'.
Incko samo sprovodi šta dogovore predstavnici EU i SAD nadležni za geostrateška pitanja na ovom dijelu svijeta, znači Satler i Palmer. A zakon je donešen nako afere slanja podpredsjednika stranke u Beograd da im se iskaže lojalnost i osigura da Sarajevo neće donositi rezolucija protiv Srbije. A krivili Senada za otkiće tih tajnih posjeta. Senad je sudirao u Beogradu i ima svoju mrežu informacija.
Sunce ti tvoje ko bi reko da 2 godine prodje.
DODIK JE POSTAVLJEN OD STRANE AMERIKE DA UKINE RS,ZADUŽIVANJEM,RASELJAVANJEM,KRIMINALOM,I TAKO ĆE BITI NA KRAJU👎
Srbi misle da su još u 1992 godini kada su imali JNA i kada ih je bilo 1.200.000 u BiH i misle da su Bosanci još isti kao oni iz 1992 godine niti su Bosanci isti niti ima više od 700.000 Srba u BiH , a ne postoji ni JNA bolje im je da začete labrnju jer bi mogli doživjeti sudbinu kao u HR za vrijeme Oluje.
vrijeme je da raja kaznjava
al zato uredno idu kazne za sirotinju za pojas, kratka duga svjetla maglenke i tako slicne debiluke