Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko se to na balkanu pridrzava bozjih odredbi.svi lazemo i krademo a neki bogami i kolju i ubijaju...sve u ime vjere i boga.
Sad kad te napadnu gamad Balkana.
Bar cemo saznati koga je istina dotakla....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svim vjernicima koji poštuju julijanski kalendar želim sretan badnjak i čestit božić!
Izadji te malo vani,cistog zraka,razmisljaj te pozitivno,zivot je jedan,ova prepucavanja ne znace nista,samo se nervirate i smara te..Promjenit se ne moze nista,sekunda,minuta,sat,mjesec,godina ne moze da se vrati...Opet nas sve isto ceka.. THE END!! Cestit Bozic ko slavi.
Mislim da je se pokazalo ko su pravi Bošnjaci i da su čestitali božić a osudili ove negativne komentare maloumnika po minusima....Sretan božić i slavili ga još 100 godina
A gde je kačavenda da malo "blagosilja"?
sretan Bozic
sram te bilo
sretan badnji dan ističnoj braći.
(istočnoj braći)
kako je to kod njih sve skromno, kod nas katolika samo tko će više nakititi, imati ljepši i veći bor, kupiti skuplji poklon, samo luksuz i božićno ludilo koje nema veze s Bogom...
sve je postalo takmičenje...više ne uživam u praznicima...dzaba ukrasi, dzaba bogata trpeza...kad fali ugođaj...draže mi bilo ono jaje za uskrs i vaskrs od komšije nego sve ove lampice...
mnogi doslovce žive za taj 12. mj. ljudi su nezadovoljni, depresivni i dobro se osjećaju 12. mjesec kad je taj blagdanski ugođaj, sve puno ukrasa, lampica, poklona, ali onda u 1. mjesecu bude još gore kad sve to prođe. džepovi su prazni, a godina je tek na početku..i nije samo to za katolike, protestanti slave isto kad i mi (i i sto se ponašaju).
poserem vam se na badnjak
Jesam da si čestitamo....ali i dobro znam koliko oni nas vrijeđaju, i ne da nama ništa ne čestitaju nego nas vrijeđaju iz dana u dan...
Ne seri, pravoslavci nemaju obicaj da vredjaju zbog religije! "oni nas vredjaju" a bar u 10 ostalih vesti si izvedjao Srbe na raznorazne nacine, a pricas kako mi vas vredjamo, al primecujes koliko si licemeran?
svim pravoslavcima koji nisu uprljali ruke ratnim zloćinima,
srecno badnje vece mojoj braci srbima a i ovoj mojoj braci sadasnjoj bosnjackoj svi smo mi bili ti pravoslavci nekad prije.MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI.
jevrej nisi a dok si ic onda si il pravoslavac il katolik damire brate mir boziji hristos se rodi
nasa krvna braca Srbi nepeku samo prasetinu nego i janjetnu trpeza je puna veselo pa ako imas nekog prijatelja srbina posjeti ga a sto se mene tice ja neznam gdje cu prije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reci: “On je Allah – Jedan! Allah je Utočište svakom! Nije rodio i rođen nije, i niko Mu ravan nije!”
Idi lijeci se kratkopantolasu
Sta je druze uznemiruju te rijeci uzvisenog? Ja iskreno svim srcem zelim da svi Srbi i Hrvati predju na Islam i tako da se spase velikog dana u kojeg nema sumnje. Sto se tice tolerancije naravno da treba postovati tudje al ne kao ti u supak se uvlaciti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretan Bozic pravoslavnoj raji
Odavno nisam procitao bolji clanak ko juce u Avazu koji opisuje kako bi jedna islamska zajednica trebala funkcionisati. Evo naslova clanka: "Zašto je Lukavica Rijeka kod Doboj-Istoka postala fenomen Jedino selo u državi bez kafića, lopova i nezaposlenih"
Joj jesu mi ove religiozne floskule dodijale..