Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
a sta stace vam onda ove zastave????????? namate vi pojma ni ko ste ni sta ste
Svaka cast! Smrt fasizmu, sloboda narodu! Zivjela R. BiH!
udi u grupu, i potvrdi svoje more, bili smo u mrkonjic gradu!! pitaaj muriju iz mrkonjic grada!!!
на ову глупост федералних магараца не треба коментар :) , знам само да сам ја заплијенио једну заставу хахахахаха опет ратни плијен хахахаха
Degeneriku to nije simbol Muslimana vec BOSNE
NA ZAVNOBIH-u nije priznata BOSANSKA NACIJA ...KAKVA JE DRZAVA BEZ NACIJE..MUSLIMANI SU SVRSTANI U ETNICKU GRUPU...
Kakvi d.e.g.e.n.e.r.i.c.i. M.u.s.l.i.m.a.n.i , a za svoj simbol uzeli ljiljan, heraldiccki simbol hriscanske Evrope!
Sto se raspisa pijana vlahadija protiv Bih patriota.
Policija RS je zaustavila autobus i vratila u Federaciju, djeca u autobusu su pojela sendvice i popili sokove i svi se dobro osijecaju. Dolazak autobusa se ocekuje u popodnevnim satima. Roditelji najavljuju tuzbu protiv organizatora putovanja.
adi@ Postujem samo istorijska obiljezja Bosne i Hercegovine a ne ona koja je neko nacrtao juce.Zastava BiH je stit sa sest zlatnih ljiljana na bijelome platnu i tacka. To je istorija i nema nikakvog frizeraja.To nije Bosnjacka zastava i nikada nece biti.Bosnjaci je naravno vole i s ponosom nose i nosit ce je do sudnjeg dana. Trebamo da se odreknemo istorije u korist srpskih i hrvatskih fasista. Nikad taj film neces gledati. Kad se Srbi odreknu orlova a Hrvati sahare onda mozemo razgovarati o necemu trecem mada bi i u tom slucaju ljiljani imali istorijsko opravdanje da ostanu simbol BiH. Licno nosim ljiljane na sve utakmice BiH. Pariz, Stokholm,Genk,Luxemburg,Kopenhagen..... uvijek sa ljiljanima do groba
Zašto niko ne proslavlja 29. august, dan kada je napisana Povelja Kulina bana, a što je daleko važniji historijski trenutak u ovoj državi od tamo nekog sijela u Varcar Vakufu.
@SOS Onda ok , daj onda da podijelimo ovu BIH jer eto mi se nećemo odreći zastave sa ljiljanima , budimo isti kao oni , pošaljimo poruku svima šta mislimo kakvu BIH želimo.Ne želimo da bude multietnička BIH nego jednonacionalna. Ja volim BIH isto kao i ti , volim i zastavu sa ljiljanima , mogu je stavit sebi u kuću ali neću je korisiti da bi obilježio praznike države BIH , utakmice BIH.Neću jer to iritira druga dva naroda u BIH , neću da budem kao oni , nego želim BIH sa tri naroda kakva je uvijek bila.
adi@ Ljiljani ratna zastava??????? Hajde malo knjigu u ruke. Srbi pocinishe genocid pod zastavom s orlovima pa je opet njihova.Hrvati pod saharom srusili stari most a na svakom logoru visila sahovnica koja im i danas \"krasi\" javne ustanove.Ljiljana se nikad odreci necemo.Imaju Srbi i Hrvati percepciju hahahahahaah koja ubleha
Nadam se da su na poruci koju su poslali vlastima RS-a ostavili rupu na sredini da Dodo može natakariti poruku na onu stvar, a da ne ošteti tekst.
Svaka Vam cast i samo naprijed.Deyton je nametnut i anti-ustavan. Sretan Vam praznik 25.novembar dan drzavnosti BiH.
Ja zaista ne mogu da vjerujem .Nose zastavu sa ljiljanima , percepcija druga dva naroda jest da je to ratna zastava armije BIH.I kao mi gradimo državu BIH sa svim narodima.Isto tako na utakmicama BIH , a želimo da to bude reprezentacija cijele BiH.Pa dajte ljudi da malo razmislimo o tim stvarima.Pa ako ne može pojedinac da razmisli neka neko onda vodi računa o tome.