Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...evidentirane 10.003 neispravnosti, a najveći broj otkriven je na kočionom sistemu\" ??? kočionom sistemu ??? Treba svakih 6 mjeseci mali tehnicki iskljucivo za kocnice (za auta starija od 10 god.).
SAMO NAJBOGATIJI LJUDI NA SVIJETU MOGU IMATI I ODRŽAVATI OLDTIMER-e... I BAVITI SE GOLFOM...
sa cime li se ta POLITO KRMADIJA u Bosni i Hercegovini dici i sto dospijeva na Naslovnice? Kad bi iz frizirane STATISTIKE izvadio LIMUZINE u kojima se ti POLITO ANALFABETI vozaju vjerujem da bi prosjecna starost voznoga parka BiH (ne samo PEDERACIJE) bila okolo 30 god, pogledaj sto-jadine i golfove. Koje su to UBLEHE, doniejeti najristriktivnije zakone za uvoz rabljenih vozila u EU. U Njemackoj drzavi u kojoj je 45 Mio registriranih vozila moze covjek uvezti odpad iz BiH i ne posezu za tako lapidarnim izgovorima kao sto cine TE BiH POLITO UBLEHE. Na pragu je 2013 i punopravno clanstvo HR u EU. Tada ce se uvezti ali bas poslednje SMECE iz EU (nazovi Rvatske) i to izmedju grmlja i hercegovacke sikare. U roku od 3 mjeseca svaka ali bas svaka kuca u LASVANSKOJ dolini ce biti MAGACIN rezervnih dijelova iz kojih ce se za kratko vrijema sklopiti bilo koji auto. Ali su BiH PULITICARI vidoviti prava rijetkost, biraci izidjite i birajte opet te AN-ALFA-BETE. aferim, dobar prosjek!
Mora da su za ovo krivi srbi i dodik mora ....
Kol\'ko je u RS-u kol\'ko kol\'ko,kol\'ko,kol\'ko,kol\'ko,kol\'ko,kol\'ko,kol\'ko, jes\'mol bolji, jes\'mol bolji, jes\'mol bolji
BOSANAC POTPISAO ZA VALENSIJU http://reprezentacija.ba/fudbal-nogomet-blog/bh-internacionalci-blog/5159-mladi-sarajlija-eldin-hadi-potpisao-za-valensiju.html