Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam dodikovim biracima najnovije smanjenje penzije u ovom valu poskupljenja, svakome prema zaslugama, nek\' je sa srecom.
USKORO GENOCIDNE FASISTE SRBE SKRACUJEMO ZA GLAVU!SSRRBBBIIII FASISTI DDDIIISSSMMMMRRRR
nisu obicni ljudi krivi.oni obicno ispastaju zbog pogresnih politika bosanski srbi su izmanipulisani od strane njihovih reprezenta koji ima vec duze vrijeme prodaju maglu a narod se gubi u nistavilu i beznadju. mislim da nikog u bih vise ne interesuje ko je ko i ko je sta /sem male grupe ljudi/ svi gledaju u pravcu spasa u vidu zaposlenja i boljeg zivota.
Pa odakle da se finansira kupovina magle koju im vodja \"prodaje\". Uglavnom to je taj sistem.. kod nas je toj slicno ali ne bas u ovolikoj mjeri kao kod njih. Svi su oni u 5 deka.
dragi srbi, želimo vam ugodan boravak i dugo gladovanje u vašoj genocidnoj tvorevini od srca, građani sarajeva
hahaha koji ste vi kompleksasi, nek komsiji crkne krava sindrom... Srecan vam raspad vjestacke tvorevine Varta republike.