Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Braco\" hrvati, trazili ste - gledajte...
svi vi gledate hrvatsku televiziju, bilo da se radi o HRT, NOVA, ili RTL. to vam je jedini prozor u svijet, isto kao i internet portali: sarajevo x, dnevnik (nova) hr, rtl hr, index hr, tportal hr itd... a, jedva cekate da neki od nji propadne. eto dobili ste bosnu bez hrvata, nema nas jos jedva par procenata. valjda vam sluzimo samo kad nesto zaskripi u bih, da se spomene kao multi-etnicka drzava s tri naroda i ostala sr. samo uzivajte u slozi muslimani i srbi. nemojte dozvoliti nama hrvatima da vam zasmetamo u vasim prijateljskim odnosima.
pROPADE RADI LOPOVA
SUZE MI TEKU SVE DO ISPOD KOLJENA!!!
Jooj stomi vas je zao, evosve mi suze niz ledja idu, a u ostalom imate OBN tv,vise je hrvatska nego sam HRT.
Jos malo strpljenja. U HB ce biti mjesta za nacionalni TV na hrvatskom jeziku.
jadnici . jopet ugrozeni . evo dacu vam ja svoju televiziju, ja cu sebi kupiti novu. ccccc... nemaju ni tv..ccccc..
cuj jedina... a sta je sa FTV???
vidi im naslova i sa-x je hrvatski portal koga oni brane, kome lazu i kome petljaju
ne treba im dat kanal na hrvatskom jeziku. ionako ce propast u bih ima vise roma nego hrvata. treba napravit kanal na romskom jeziku
Ma OBN je Gay TV !!!
OBN naj veca Hrvatsko-skutorska tv, veca i od HTV!
Pa zar Hrvati nisu kukali kako nemaju svoju TV ? Kad ono pazi imaju :)))) I to je jos sami ukidaju :))))) Kakva komedija :)))
Ma ja bih rekao da je i OBN vecinom na hrvatskom jeziku.
pa ftv je na hrvatskom jeziku..ne znam u cemu je problem :??