Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi kako pisete, ispada da ga je un uhapsio. Ne stvarajte zabune da ispada kako su hapsili nekog za racun ovih drugih. Gdje je stigao, u Zepu ili u bazu? Mislim, trosmisleno...Samo nek se zakukulji i zamumulji, sve samo ne istina.
Sinoc gledam na nekoj stranoj tv desavanja u Srebrenici. Elem, pameti, pred sam ulazak Srba tamo, muslimani roknuli nekog unproforca na svom kontrolnom punktu. To samo nesto u prolazu vidjeh, nema se vremena za takve stvari.
mujke, ja znam da bi ti volio da imas to ime. pravo fino tursko. nemoj skrivati ono sto ti je u srcu i sto zelis. fino odes u dzamije, kazes eshedu alah ilahe illallah, hodza ti promjeni ime, odes u opstinu i promjenis licnu postanes mujo. lagano a fino, vracas se pravom putu.
Da mu Allah podari lijepi Dženet.
Neka nam sve ovo sto je bilo (genocidi) i sto se sada radi (obstrukcija rada drzave) bude pouka, da se u slijedecem ratu borimo na ZIVOT i SMRT. Mozda je to i jedini nacin da bosanskohercegovacki patrioti a time i Bosna i Hercegovina prezivi(e). Smrt fasizmu - Sloboda Narodu
Ipak nije bilo do Dodika nego do nas. :-( Neka mu je slava.
hajmo bagro breni na koncert! e stoko nikada pameti doci necete....klace oni nas jos koliko hoces
Veliki covjek. Neka je vjecni rahmet njegovoj dobroj, hrabroj i plemenitoj dusi. Avdo, hvala vam na svemu!
Glavni krivac ja Alija !
Vjecni Rahmet dusi nasem Heroju i Gaziji Avdu.Ponosna familijo Vi ste imali u familiji jednog COVJEKA i Bosanca! PRAVDA za naseg heroja i da se TUZE svi koji su glavni krivci! BiH4EVER
a mi se nadali u UN. Hebati ih. Tesko onom ko ga UN cuva!
Vječni rahmet i smiraj duši velikom gaziji i vitezu bosanskom! http://www.armijabih.com/index-zepa.html
genocidna tvorevina bi moralno i pravedno trebala vec odavno bit ukinuta,al to ne odgovara svim lopovima kojima je s njom dato pljackat drzavu i narod! Vjecni rahmet dusi i Dzeznet ovom hrabrom Bosancu a njegovoj familiji bi samo napis\'o da se mogu vjecno ponosit svojim rahmeteli Avdom!
naka mu je laka crna zemlja bosanska a nece biti pravde dok rezultat genocida ne bude unisten
RAHMET TI DUSI JUNACE! sto dade, ne zaleci ,svoj zivot, da bi spasio mnoge druge. Takvi su bili nasi borci, nasi heroji, nase gazije...hocu da vjerujem da svi oni koji su culi za tvoje casno ime, nece te nikada zaboraviti, tvojer nevidjeno herojstvo i onda kada si ginuo za svojui Zepu, za svoj narod, svoju vjeru i svoju Bosnu! Neka ti je laka zemlja, a tvojoj cestitoj porodici duhovni smiraj. Tvoja Zepa i svi koji te znaju, a i ne znaju, a cuse za tvoje herojstvo bit ce ponosni na tebe, dok su zivi!