Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu što su ih našli žive i zdrave, fakat sam se brinuo za njih.
bogami i mi smo pomislili da ti se nesto desilo, stvarno budi mastu...
ORAO MARKO DRUMOVE DA TURKE NERVIRA, stara narodna
A KONJICANI NEKI
Otišla ja na vikend da se malo odmorim. Javila se roditeljima, rekla da me neće biti, da će telefon biti isključen....Znaš koja je potraga nastala \"da mi se nešto nije desilo\"...A samo sam htjela da se odmorim od svega i kada sam došla nazad, maltene policija traga za mnom....svi zovu, pitaju šta je bilo sa mnom. Pokvariše mi prelijep vikend!Pretpostavljam da je tako i ovim momcima....kampirali, lijepo im, kad ono, cijela BIH zna da ih nije bilo tri dana. Gluho bilo :-) A momci pravi ljudi od po 30 ljeta
Pa makar recite koji vrag je bilo... A ne ovako, isto kao da su bili na odmoru, otisla raja i vratila se i sve je ok... Daj malo bolje to odradite sa vijestima -_-
Puna mi je kapa pametnjakovica, tzv \"profesionalaca\" koji sve znaju o svemu. Momci otisli da se opuste i zabave fino, nikakve formalnosti nisu potrebne. Ja skoro svaki drugi dan idem isto ovako i sta? Mali rizik i nista.. To je zivot..
Moroni neozbiljni ! Sad bi im trebao zbog ove zajebancije GSS ispostaviti masnu fakturu koju će morati platiti !!! Dok se papak ne ošine po džepu nikad se neće dozvati tobe!
aferim...svaka cast..super vijest
bosnjo ko bosnjo... uvijek neki cirkus sa njima. ko u onom vicu gdje se postavlja pitanje kakav je ishod trke na 100 metara izmedju crnogorca i bosnje,... prvi odusto, drugi zaluto. bosnjo ni u svojoj avliji nije siguran da nece zalutati kamoli otici u planinu
glupi seljaci, citava bosna brine o njima, a oni se ne znaju javiti nikome... treba ih sad naci i pobiti
Trebalo ih je dotuci toljagama!
evo pitanje za milijun feninga. ako izostavimo naslov i podnaslov, koliko ovaj clanak ima recenica? A) dvije B) tri C) cetiri D) osam imate pravo na joker: pola-pola, zvanje, zamjenu pitanja ... zamjensko pitanje glasi: koliko krava ima nogu? A) dvije B) cetiri C) sedam D) krava ima samo prednji pogon malo sam se salio, al stvarno clanak je preskroman ;-)))
nestali u sred ljeta u kanjonu Rakitnice ? how yes no...pa nismo djeca
Levati koji trebaju savladati prvo najosnovnije stvari iz planinarstva, kao sto je upoznavanje drugih o planiranoj ruti i vremenu planiranog polaska i dolaska, pa tek onda otici u planinu, jer takvi pametnjakovici najcesce i gube glave.