Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo onaj memisevic sto je.prije dvije godine svercovao ovce iz srbije i prodavao ih Islamsskoj zajednici u okviru projekta otkupa kurbana od povratnika? jesu ga kaznili svakaa im cast...
Sve haram para..
To je gradnja sjedišta glavnog gangsterskoga klana za jugoistoćnu Evropu u kojem neće biti ništa pošteno niti po božijim odredbama.
ja nisam vidio u životu više nadojenih ljudi vjerom nego u BiH
Masala, samo nek se gradi. Bice lijepa gradjevina i simbol kada se konacno zavrsi.
Haram para.
dok je ovaca, bit će i donacija
TREBA KONTAKTIRATI KELJIMENDIJA, ČOVJEK JE IZ PRIŠTINE VOLJAN POMOĆI PREKO ŠĆEPE-FAHRE. TO JE PROJEKT CERIĆA KOJI JE MISLIO DA KRAJA ŽIVOTA STOLOVATI U RIJASETU, ALI MU SE OMAKLO. SRAMOTA NJEGOVA I OVOG I ONOG SVIJETA.
Trebo bi i klix pronać donatora..da "zaledi" Nightlife za vrijeme razaman. Trenutni albumi govore da svijet nema morala ni sekunde, pogotovo muslimani i muslimanke...
Svi se trebaju prilagoditi muslimanima dok je Ramazan. Niko ne smije da pihne alkohol, da puši ispred postača, da pokazuje gole noge na ulici ispred jadnih postača. Pa napravite vi sebi islamsku državu a mi ćemo vas sa zadovoljstvom bombardovat :)
@lachiffre jadan si baš! Prvo ne znaš ni jesam li musliman a pričaš neke nebuloze. Niko nije spomenuo ostali narod, ako si pravoslavac ili možda katolik tebe svakako to i ne zanima..imao si svoju post trebao si tad pisat..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li neki projekat da ga sami finansirate, iz vlastitog budžeta..pogledaj domaće donatore, sve go lopov i kriminalac.
rezidencija ovi se ponasaju ko crkveni lideri. prave novi vatikan.
Ovi iz IZ mažu oči sirotinji, kad pokažu gdje oni žive u kakvom luksuzu, kava auta voze, gdje im žene i djeca rade i sl onda ćemo razgovarati...
Dobar je gadafi bio
nije smrti vec ubistva, što se bojite istinu reći...eto vam Libijci sad demokratija i sloboda, american way of life
Samo donacije,a to sto svaki musliman kroz citav zivot placa clanarinu islamskoj zajednici,pa samim tim racuna da je obezbijedio barem da mu dzenazu neko klanja. Nazalost od toga nista nema,nego ne mozes ni umrijet ako nemas minimalno 1500 KM da te ukopaju i hodzama po petobu,radi obraza i halala...Sramota!!
Doba hodža ,popova,hadžija ,fratara i političara . Jedini oni i uzivaju i imaju para i truju narod nekim nacionalnim interesima a pune svoje džepove.
Ako bogda, nek bude sa srecom i nek napokon i Islamska zajednica dobije objekat kakav zasluzuje i bas na mjestu gdje i zasluzuje.
Slazem se, ostalih 177 uokolo nije dovoljno...