Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da su zivi 🙏
Nista nisu napisali! Da li je citav avion, da li se srusio avion, da li je sletio avion i da su putnici ok. Sta pisete ako ne znate!
Nije to avion, to je zgrada!
Od V.Kladuse do B.Luke kombi stize za sat i po a oni prevoze avionom....zanimljivo.
@jamesbond123 hebes ploču, eto ih na vracama, na bob stazi, na lapišnici, u kotorcu, vojkovicima... Na dometu smo im (kanton Sarajevo) puscanog metka s koje god strane pogledas
Nadam se da su zivi sto je malo vjerovatno,al' ruku na srce ni u autu nije dobro da te suvozac ometa dok vozis a kamo li u avionu!🤔
Ako su bacali mamce u kojima je sadrzano cjepivo protiv bjesnoce organizator te akcije ili neko iz vlasti opcinske ili kantonalne su trebali obavjestiti stanovnistvo o toj akciji,putem medija ,,a ne da narod ne zna o cemu radi pa se je napravila panika jer avion je dugo nadlijetao okolicu ali i sam grad .Sta ima po gradu bacati neznam.
Područje Kozare kao da je bermudski trokut, puno nepoznanica.
Avionom vakcine i lijekovi za zivotinje iz Kladuse u BL??? Ma jaci smo od Svicarske.
Pa kako imate informaciju gdje je pronađen, ako nema signala?
Nisu jos ni Batu sa onim djetetom nasli
Srbija se jako zabrinula za zdravlje lisica u cazinskoj krajini,pa poslali avione da ih vakcinisu.jako cudne stvari se dogadaju oko ovog aviona
@zapadnabosna777 Privatna firma koja iznajmjuje avione iz Srbije obavlja ove poslove posto u BIH nema niko. A cudne stvari se desavaju samo u zatucanim neobrazovanim glavama.
nadam se da ce se zivi vratiti svojim porodicama , a ovim sto daju glupe sovinisticke i neukusne komentare misleci da su smijesni , zelim da im se isto ne dogodi njihovim najmilijima.
Šta će letjelica iz Srbije u Bosni i po čijoj dozvoli?
@gooUser1605658542 letjeli su djelom neba koje kontrolira Hrvatska tako da gospodo pssst. Krajina je pod hrvkontrolom
@itsme Gmazu, ko tebe šta pita?
sta li se krije iza ovog posla..nesto smrdi..iz srbije,bio u kladusi.rumunka i srbin u njemu..😎😎😎
DA NIJE ŠVAPSKI IZ WW II