Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte ;) ako neko zeli igrat E-sim browser igru. http://primera.e-sim.org/lan.620459/ ~Vasa pomoc je potrebna vasoj zemlji,mozda ste bas vi oni koji joj moze pomoci na pravi nacin. ~Iskoristite vase sposobnosti na najbolji nacin,oslobodite vasu drzavu od neprijatelja i krenimo u osvajanja... e-Sim je besplatna browser igra koja vam nudi online simulaciju svijeta Ova igra vam omugucava komunikaciju sa ostalim igracima iz cijelog svijeta. ~Unutar igre ces naci 92 zemlje (za sada) i sa preko 15.000 aktivnih igraca. ~Svaka zemlja ima svoju politiku,vladu,strategiju i vojsku.Ko to stvara?Ti,Gradjanin! Ne moras potrositi mnogo vremena na dnevne zadatke da budemo iskreni. ~Dnevni zadatak je ovdje raditi,trenirati i boriti se.Sve ukupno traje 10-20 minuta da to ucinis sve,ali ako zelis postati poznat u svojoj zemlji,da profitiras,bavis se politikom i slicno trebalo bi nesto i vise vremena. Za one koji se prvi put susrecu sa ovom igrom a nikad nisu prije. ~Pokusat cu vam objasniti
Toliko je hladno da je vuk odlučio promjeniti ćud, a zadržati dlaku !
U zemljama gdje je zimi hladno niko ne hoda ovako umotan kao ove žene.
Sve same nindza kornjace 😜
e veceras prava raja slavi :D
a
uvijek se oduševim kad odem u Sarajevo, zaista prelijepo,, osjećaj predivan, prelijepa mahala :)
fkt mahala :)
neka te glavati seljo čuvaj stado i muzi krmke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"i na sarajevskoj planini Bjelašnici" Ovo kao da je pisao neko iz Srbije za srpske medije, pa eto da naglasi da je to planina u okolini Sarajeva i da se zove Bjelašnica. Da ne spominjem da Bjelašnica nije sarajevska planina, niti postoje sarajevske planine.
Sva skijalista, staze, puteve i ostalu infrastrukturu je finansirao GRAD Sarajevo do 1991. godine, a od 1995. to preuzima Kanton Sarajevo koji je de facto GRAD (U ustavu se spominje vecinom GRAD umjeto Kanton). Dakle: Bjelasnica je itekako sarajevska planina, koja se nalazi na teritoriji Kantona Sarajevo i ciju je infraatrukturu finansirao iskljucivo Grad Sarajevo! Tako: ako Bjelasnica nije sarajevska planina, cija je onda? Bihacka, Tuzlanska ili mozda Mostarska??? Doduse: jedino sto u svom imbecilnom zivotu mozete jeste PRICATI GLUPOSTI, a 95% gradjana BiH nije procitalo vlastiti Ustav.
Ne znam stvarno kakve gluposti pričaš o kantonu Sarajevo koji se pruža gotovo do Konjica, pa nijedna budala ne bi brda ili planine u tom pojasu nazivala sarajevskim. Grad Sarajevo čine 4 opštine u koje svakako ne spada Trnovo gdje je Bjelašnica ili druge opštine. To su sve nebitne stvari, postoje planine u okolini gradova ili su gradovi u podnožju planina, kao što je Saarjevo u podnožju i na obroncima Trebevića. Svakako je za ljude ove države presmješno napisati "sarajevska planina Bjelašnica" jer svi mi znamo gdje se Bjelašnica nalazi i sama po sebi je pojam jednako poznat kao i Sarajevo. Ko to ne zna nek ne zna, a za nas ostale takve odrednice su bespotrebne. Nek si se ti našao da se napametuješ i daš dokaze koji nisu dokazi. Ako ćemo i o finansiranju infrastrukture na planinama oko Sarajeva onda je jasno da je većina toga napravila Jugoslavija, pa niko neće reći "jugoslovenska skijaška staza na Bjelašnici ili Jahorini". Ne postoji "vlastiti Ustav", postoji Ustav neke države.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)