Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je...iskreno ali to je rat...htjeli ste ga...dobili ste ga da ste ostali u Jugoslaviji...danas bi smo svi ljepse zivjeli ali vi kazete ko je be Srbe, oni se ne pitaju onda mi kazemo ko je be vas...odosmo mi svojim putem
Nazalost puno je ddjece izginulo zbog gresaka odraslih koji pisu danas knjige.Puno djece nizasta. kladim se da u ovoj knjizi nema Srpske djece pobijeno po Grbavici Ilidzi sa Otesa i mogim drugim mjestima. Sjecam se BBC price 1992 o majci u Sarajevu koja kuva rucak prije podne a nevece brani Sarajevo sa snajperom.Koliko je ona pobila necije djece ?Nije u knjizi !
Nek\' ste vi zakljucali komentare na clanku o Admiru Rascicu, a ovdje dozvoljavate da se gadosti pisu.
drugi put se rasoitajte i saznajte ime autora knjige, a ne tu stavili gojera koji kukumache ajde molim Vas redite svoj posao TREBA RADIT
POKAKIM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR POTOCARI KAO I NA SVE GROBICE MALIH MUDHEHEDINA
Pardon...mislim na ovog ko.nja na trecem komentaru....dakle @@atko....
@atko...ke.njam ti se na majcin grob....
I treba da pricamo i pricacemo dok tebi i tvojima ne dopre istina do vasih ispranih mozgova, ponekad vas zalim, ali ne cesto da nebi bilo zablude.
Slabo promovisete? Pa vi samo o tome pricate. Dosadili ste cijelom svijetu sa vasim lazima.
vidio sam dosta ljudi u tramvaju veceras da nosi tu knjigu u ruci, nek se prenosi istina i pravda, samo naprijed.
SVAKA CAST SVIM KOJI SE BORE NA OVAJ I SL.NACIN, AL JE ZALOSNO STO OVAKVE CINOVE SLABO PROMOVISEMO.