Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što će im kalendar? jel to i pederi imaju menstruaciju? :-P
da izvinu žene
Cijela Tuzla,jednog muzla.Ovo je sloboda govora.
kao da nema dovoljno problema još i ovi aktivisti uzjahali...u zemlji gdje osnovna ljudska prava nisu zagarantovana...u zemlji gdje je genocid jedna sasvim normalna pojava....u zemlji gdje tek udata djevojka ne dobija posao zato što će vjerovatno u sljedećih par mjeseci zatrudniti....u zemlji gdje sve vrvi od mobinga.....uzjašu ovi i traže neka prava...al stvarno šta hoće...ko im šta brani? mislim stvarno????? gdje su to oni diskriminsani....ja svoju seksualnost smatram za moju privatnu stvar...o kojoj baš i ne trubim okolo po javnim mjestima...daj nek mi neko da neki protuargument. ko im brani, nek se karinđaju u prkna koliko hoce. stvarno me to ne interesuje...zadrzi za svoje spavace sobe.
polako ali sigurno u bosni se sprema velika lgbt kampanja...
Gospodi koja su kalendar pravila, i gospodi koja su na foto-ilustraciji želim poručiti sljedeće: Krivični zakon RS (Republike Srpske, ako se na to misli) pisan je ijekavštinom: [URL=http://s60.photobucket.com/user/solitudare/media/NewPicture5.png.html][IMG]http://i60.photobucket.com/albums/h11/solitudare/NewPicture5.png[/IMG][/URL] Drugo na službenim jezicima u BiH mjesec za koji se oni prikazuju je aUgust. Ako se misli na Republiku Srbiju, kakve ova foto-ilustracija ima veze sa Tuzlom?
Samo im je ova slika za krivicnim zakonom rs 162 najjaca!!! Mogli bi mi svi fino u zatvor na 3 godine zato sto smo protiv pederluka!!!
Bože sacuvaj.... ima li kraja tom pederluku....to su sve nehl***vici, gomila frustriranih životno ne ostvarenih likova.. zašt im se uopce poklanja tolika pažnja.. ko da je to nesto bitno što se on bode u š...k nek se bode ali ne treba to da naša djeca gledaju...bolesnici obicni...
Jednom je u moj komšiluk zalutao LGBTovac . . .
i onda ste ga toliko izje*ali da je odustao da bude lgbtovac :)
Ne broje se zakoni doneseni u RS (pogotovo u TZ) jer su doneseni od onih koji su odgovorni za genocid, jer su genocidni zakoni i jer nema nadleznosti... A pederi su najpokvarenija skupina koja gori od zelje da nametne taj svoj pederluk svima, cak pretpostavljam da se nece libiti ni ubiti ukoliko ih se ne prihvate...
Gdje sam ja rekao da treba kamenovati i ubijati? A zasto zakljucujem ovo gore: taj isti kaledar je prezentovan djeci (laka i mirela- laka mokri ko zensko ova ko musko), u po ramazana organizvati u sarajevu onaj fest i toliko forsiranje da ih se prihvati, da se homoseksualizam nametne drugima i poledaj u cemu se ogledaju homoseksualne slobode u zapadnim zemljama koje su i odavno prihvatile pa pricaj da su heteroseksualci ubice i zlostavljaci :). Vi pederi se ne ustrucavate i djecu tjerati da vas prihvate iako to u njihovim glavama nikako ne izgleda prirodno (sjeti se kad si dijete bila).
evo ti jedan plastican primjer.sada u Evropi svi smatraju da Islam nije prirodan u Evropi i da bi sve trebali protjerati.slazes li se sa tim?posto su muslimani u manjini,vecina ih ne zeli neka napuste i odu.Nije fer da manjina namece i paradira vecini,zar ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo neka pederska posla
Vjerujete li sada sta razne organizacije rade u nasoj zemlji,sve su to naravno teorije zavjere,i ja gluposti pisem..
fuj
Kreiranje i štampanje LGBT kalendara podržale su mnoge javne ličnosti u BiH, poput Elvira Lakovića Lake Damira Imamovića Marije Šestić Grofa Đuraza E jesu nasli javne licnosti svaka im cast!!! Svaka cast na komentarima: #Чичa_Жapкaн #reuf
Pa dodaj se na listu ko ti brani :P tu si negdje sa njima sto se tice javnosti i popularnosti ;) A mozes se i javno opredjeliti za lgbt i biti clan ako vec nisi.
U pravu si!!! A ako te interesuje moje misljenje oko javnih osoba, siguran sam da niti jedna nebi dala podrsku ovim pederima jer te javne osobe drze do sebe, porodice i osnovnih vrijednosti kod covjeka. WHO prica da se sida i druge polno prenosive bolesti najvise prenose kod homeseyualaca, a sa druge strane guraju lgbt, al im daju i kondome da ih zastite. To ja za mene isto kao da u izvor bacaju smece a dole negdje kilometar od izvora stave filter i kazu ovo je dobra voda i treba da je pijete!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ahahahahahahhhahhhahahah ahaahahhahahahahhaahah