Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Una će za mene uvijek biti najljepša rijeka na svijetu!
Ipak, ništa Una nebi bila da nije meni domaćih Bosanki :), Una jest lijepa, brda su nam prekrasna, doline ko džennet ali vi ste naša sunca i objasaj :)
Cestitam od srca gradjanima Bihaca jer su to oni zasluzili kako oni tako i njihov SADA grad. A sto se tice spota video je prelijep ali muzicka pozadina je trebala biti BiH karaktera!
Drina, ti imas fobiju od dronova, dronofobiju
CUJ TO NISAM ZNAO DA UNA PROTICE KROZ BIHAC.
Muzika ocajna! Jos gore potpis g-nacelnika,ljaksine alkoholicarskog jeba*a krava.
To je obicni alkos i muzac krava! Bio sam jednom u rest. SLAP u Ripcu. Morao sam zamijenuti sto, nisam vise mogao ljaksinu da slusam, on i samo on, milijuni kermi... A ti, suko di banana!
U svemu se ne slazem s tobom, osim ovo za potpis. Alkos ne znam je li, niti da je hebac krava
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj muzike ...jel ovo neka zajebancija?
Una je jedna jedina
Bravo, doista prelijep snimak i prelijep grad. Ovako nesto bi trebali napraviti svi bosansko-hercegovacki gradovi.
Glavni bihaćki spomenici i znamenitosti: Kapetanova kula Bihaćka kula Džamija Fethija Bihaćki bedem Turbe neolitsko groblje u Ripču ovo samo za Malog Ostoju koji nezna šta bi posjetio u Bihaću a da je iz srednjeg vijeka
Prelijepo, sta god da jos dodam bilo bi suvisno. :D
Ostoja@ pogrešno si me shvatio, to je bilo NAMA svima malo onako iz sprdaka - svi smo mi na nkraju krajeva ista govna a natikčemo se se samo ko najmanje smrdi i to je jedina razlika :)
atraktivni kadrovi i losa montaza
prelijepo
bihać je prelijep grad.
Jel ovo snimjeno dronom?
Jok, ovo sigurno snimio neko iz NEBESKOG NARODA, njima netrebaju dronovi ili letilice :)