Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože otkud ovoliko lopova i sve odmah u vlasti zvaršilo
Dževad Bećirević načelnik Općine Centar najveći kriminalac u Bi H SIPA da mu provjeri imovinsko stanje
@ser_oliver Ako ih je na hiljade, odakle su? :) Realno prosjecan Bosanac i Hercegovac = Politicar bez mogucnosti da krade kao politicar Kad mu se pruzi mogucnost, krade i radi isto sto i danasnji politicari. To sto vi pljujete po politicarima ne vodi nicemu. Da ih sve ubije zemljotres isti dan, isto bi nam bilo. Odakle dolaze evo 25 godina nego iz naroda? Treba promijeniti svijest naroda, idejama, knjigama, nacinom zivota. A govoriti samo 'stranka ova je kriva' je uzaludno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I opet ima obraza da javno najavi kandidaturu za načelnika 2016-2020. Morace još sirotinjskih para potrosit za kupnju glasova
Ovaj CIN bih financirao.Svaka vam cast na trudu,profesionalnosti pa i hrabrosti.Vecina ovih koje spominjete je kupila i diplome.Provjerite kako su funkcioneri dosli do diploma i objavite. 90 posto ih je kupilo od Konakovica, Radeljasa...
"Zato što nije bilo rađanja djece, ne zato što načelnik nije dao nikome" Zato ja idem plodit Švabice
Dodajte Nedzada Ajnadzica u Centru, tog bivseg KOS-ovog kadra cija je imovina milionska a svaki dan na facebooku mozete vidjeti kako obilazi sirotinju i obecava. Stepen ispunjenja njegovih obecanja je toliko mali da je to sramota, ali ce on svakako traziti vas glas. Dajte ljudi nemojml biti naivni i ne dajmo mu da preuzme Centar.
Jel to i legendarni Dino Konakovic "naj kurton" morao kupovati knjige i literaturu?
Zato imaju narod NAJBUDALE svake godine.
Ko ce htjeti takvo priznanje? Samo papci.
default to ako bog da lici mi da bogdaaa
Ovaj se na tuljana crnkica ugledao sa kupovanjem nagrada😁
Jednog dana ce pasti bomba i sve ovakve pobit.Ako Bog da.