Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se sjecam da su mnogi pisci prije rata pisali po narudzbi knjige o Edvardu Kardelju, Djuri Pucaru i td, a onda su se te knjige prodavale po partijskim sastancima, sto je bio dokaz privrzenosti partiji i doticnim drugovima.
O, mati mila...
pa ovom dodi bi zavidio i staljin i gebels kakav \"gleichschaltung\" propagadna masinerija melje li melje mislim o ovome bi trebalo napisati knjigu ili doktorski rad \"kako staviti paradrzavu i sve njene institucije pod kontrolu mafijsko-naci-oligarhije; primjer tvz. rs