Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medijska pismenost i grafička nepismenost! Draga Lea, svaka ti čast na izabranoj temi. Hrabro i nesumnjivo mnogo pismenije od ovdašnjih medija. Sljedeći put angažuj grafičkog dizajnera za omot knjige (bolje se prodaje) i otarasi se ćelavca iz publike. Sve najbolje u budućnosti!
Znas li koliko je prodala knjiga i drugo pitanje je koji je dizajn bolji?
Sta klix objavi?????
Nazvao Cigo radio stanicu i trazi pjesmu od DZeja ''NINA''.Voditelj mu kaze da nemaju takvu,a Cigo kaze :Kako nema?? Ima , ni na istok ni na zapad..
'Bem ti pitno polivalo ko danas knjige pise. Ne zna gdje je suplja al knjiga se napisala, Novi cilj sabrana djela, pa best of, pa... Nema veze sto niko ne cita, al mogla je ilustracija naslovnice biti bolja da se barem na polici moze gledati dok skuplja prasinu.
Znamo mi to. Imamo klix:))
nema u nas pismenosti sve go NOVINARCIC PREKVALIFIKOVANI cast pojedincima i pojedinkama