Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce promocija knjige \"tri seljaka pod jednim krovom\"
jel mozete biti bas toliki licemjeri... pa vi ste prije neki dan, u Srebrenici osnovali dvije skole po jednim krovom...ali kad vi to radite, VI IMATE RAZLOGE ZA TO, a kad neko drugi, onda je to fasizam...KAKAV OLOS!
@@lašva ZANIMLJIVO...VIRIM JA NEKU VEČE KOMŠINICI KROZ PROZOR KAD SIJEVNUŠE G.U.Z.O.V.I...UH...PRAVO SE NAPALIH...PRIMAKNEM SE BLIŽE KAD ONO KOMŠIJA IBRO D.R.K.A NA TU TVOJU KNJIGU, VALJDA KONTA DA JE PORNOGRAFIJA....ZANIMLJIVO...KOGA TI FOLIRAŠ, MAMUNE MAJECKI SA LOVRENOVIĆEM, I DA LI TI UOPĆE ZNAŠ TKO JE BIL LOVRENOVIĆ....SAM SEBE FOLIRAŠ J.E.B.A.L TE VRAG??? E ČUJ BOSANSKI JEZIK...hahahhhaa..KADA BI ODUZELI SVE HRVATSKE I SRPSKE RIJEČI IZ TOG VAŠEG BOSANSKOG OSTALO BI SAMO NEKOLIKO TURCIZAMA: ĆEVAP. Ć.E.N.I.F.A, TUFAHIJA, TANAN HALVA.....A KAKO SE NA BOSANSKOM JEZIKU KAŽE G.O.V.N.O ?
Zanimljivo, prije jedno pola godine sam na tv vidio hrvata Dubravka Lovrenovica, kako lista neku staru knjizurinu. Kad je pokazao naslovnu stranu, tamo je pisalo \"Pravopis Bosanskog jezika\". Ne bi to bilo nista neobicno da u dnu nije pisala godina 1890 i neka. Mora da je to bio neki laznjak, samo knjiga je pravo staro izgledala, sa starinskim slovima. E sad ti meni reci, posto si tako pametan, kako to objasnjavas?
ma kakve iste knjige ja ne priznajem bosanski jezik od kojeg sam stariji a nemam ni 22 godine niti ne priznajem naciju mladju od mene
Bosanci, prazna stomaka, u potrazi za identitetima...