Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda se ovi nasi kreteni koji kupuju hrvatske umjesto bosanskih proizvoda konacno dozovu pameti kad im poskupe, pa probaju nesto nase i skontaju da je jos bolje. A Dukat ce srecom morati u Gradaccu sve proizvoditi sto hoce prodati kod nas, pa onda nema vise rizika ni od cega (osim od nase domace radijacije, naravno:-)).
Kakva je razlika 50 ili 100 km?
hocemo li i dalje imati jeftinih Dukatovih mlijecnih proizvoda koji se proizvode 50 km zračne linije od nuklearne elektrane Krsko??????????????
SAMO DA SE VODOVODU SJETIM SVE MRT.VE I ŽIVE FAMILIJE... ST.OKO 3 DANA NEMAM VODE.. BOLJE JE ZIVJETI U AFRICI....ST.OKOOOOOOOOOO NISAM SE KUPO, NE PAMTIM...SAV SAM SE USA.FUNJO..
Znači i mi bi trebali dobrano profitirati na ulasku Hrvatske u EU. Kamo sreće da to iskoristimo. Sve je do političara. Treba vidjeti koji će proizvodi poskupiti preko 40% i dati subvencije domaćim proizvođačima tih istih. Naumpade mi nešto Ledo. Šteta što će sladoledi poskupiti jer smo se već svi privikli na njih. Ali pametan je onaj Todorić, vlasnik Leda (i čitavog Agrokora). Znao je da će se ovo dogoditi, zato je i kupio srpski Frikom.