Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovog što napisa gomilu gluposti o istoriji Srba, nije ni vredno raspravljati jer piše takve gluposti da bi onaj ko bi ulazio sa njim u raspravu bio još gluplji od njega, samo jednu stvar da kazem, kad naziva Srbe slugama, pitam samo ko su danas muslimani odnosno tkz, bošnjaci, svakih 20-30 godina mijenjaju naciju, muslimani su ostatak islamiziranih(poturčenih) hrišćana, neki su uzeli islamsku vjeru zdog vrece zita, neki su odvedeni prisilno u janjičare, poznati su po tome da su labilne osobe, postoji izreka kod nas \"mi smo braća muslimani ćas na jednoj ćas na drugoj strani\",, nije mi jasno zasto se pozivaju na neku srednjevjekovnu drzavu bosnu kad njih tad nije ni bilo, tada su vladali srpski i hrvatski vladari, evo vam dokaza o tome da su poturčeni, prezimena pojedinih:Branković, Kovačević, Draganović itd
E ako dodjes nekad do nisa, svrati do brata Srbina jer ti je svaka na mestu! CCCC
Jah hajvanluka ovdje, BOZE dragi! Kakvi smo jos nam i dobro ide. Inzko nije nista novo iznio, to je ono sto ponavljaju i Biden, i svi drugi. DOGOVORITE se da vam bolje bude a ako necete, ko vas ..., eto vam stanja koga imate pa bujrum. A mi bi samo krive Drine ispravljali i o historiji raspravljali. Dok se svi normalni kojima je do boljeg zivota ne isele iz ove zemlje koja bi mogla bit raj a postala je jedna zapustena balkanska rupetina od koje evo polahko svi dizu ruke. Nejma ni otcjepljenja ni nasilnog ukidanja toga sto je u Deytonu potpisano. Ponovljeno 1000 puta. I sta sad? Ja ne vidim drugu nadu nego da se FBiH transformira u nesto funkcionalnije pa ce onda lakse moc i cjela BiH. Nije idealno i ja bi volio da su veci rezovi moguci al nusu. I sad mozemo prihvatit to sto je moguce i gledat kako stanje u ovoj zemlji popravit a mozemo i dovijeka neku svoju pricu ponavljat dok se i poslednji iz ove zemlje ne iseli il crkne od gladi. Ja trece ne vidim.
Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite izvesti Bosnu i Hercegovinu, ista ona autocesta pakla i stradanja kojom su krenule Slovenija i Hrvatska. Nemojte mislit da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao, a muslimanski narod možda u nestanak, jer se muslimanski narod ne može obraniti ako rat bude ovdje\".Karadžić je govorio da ne idete u nezavisnost i da nas niste preglasali ne bi bilo nezavisnosti Bih a samim tim i rata.I mirna Bačka ko što kaže moj narod.mi smo tu Jugoslaviju stvarali svojim ratnim žrtvama i živjeli smo u jednoj državi što je vjekovna težnja srpskog naroda, i omogućili drugim narodima da svi žive zajedno.
@@Raso,@srbin zmaju Bosanskohercegovacki! SAMO TAK,ma predivno te je citat!A pogotovo mogu zamislit lice velikih ideologa o nebeskom narodu!hahahahahaha Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Ne vrijedjam te nego je SRBIN u prijevodu SLUGA. Ali to ste vi srbi samo izbacili iz mozga kao i ratna desavanja. Ali ne mozete nikako izbrisati da postoji BiH, jer Vam je trn u oku. Da te podsjetim na karadzica pred agresiju. CITAT\"Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite izvesti Bosnu i Hercegovinu, ista ona autocesta pakla i stradanja kojom su krenule Slovenija i Hrvatska. Nemojte mislit da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao, a muslimanski narod možda u nestanak, jer se muslimanski narod ne može obraniti ako rat bude ovdje\". Ma nemoj HAHAHAHAHAHA. Zali boze zrtava na obje strane. ali hvala Vam sto se se pokazali kao dobri momci SRBIJA (SLUGA - PROKLETOG ĐAVOLA ŠEJTANA ILI IBLISA). Imamo mi na umu ko ste VI!!!
Ko nije imao srbiju za ledjima,ma daj ba hahahaha. pa imate srpskih generala u hagu, a milosevica ste ubili da ne bi ga proglasili krivim izmedju ostalog i za BiH. od koga ste dobili 92 tenkove, arkanove tigove, i ostale paraformacije goriva i ostala sran.ja.OD JNA od SRBIJE (SLUGA). Sto se tice granice, ha haha, pa zatvorili su je 95 kada ste poceli bjezati od 5 korpusa. Tada ste poceli bjezati tamo, a do tada ste bili dio srbije. Stvarno ja ne znam gdje si ti u periodu 91 - 95. mogao bih biti saglasan da si govorio o 95. Sto se tice nase zajednicke istorije BiH nemam vremena jer je petak i odoh ali naci cu te ja na forumima pa cu ti malo o našoj istoriji BiH pisati. Da te naucim jer ste tamo medijski blokirani. A argument za to je da u RS-u FTV se ne moze gledati kada je emisija 60 minuta. Toliko o open mind-u. ne znam ruski ali nadji na srpskoj krstarici neka ti prevede. uglavnom zelim ti lijep vikend i da ponovis kako ti kazes NAUKA (HAHAHA) gradivo iz istorije srpskog naroda
Pa evo i sad vredjaš kažeš da sam sluga.To što ste vi izborili državu vama na čast a mi nismo Srbiju imali iza ledja kakko ti kažeš da smo je imali ne bi nam zatvorila granicu 1993.god.vi ste imali podršku čitavog svijeta.Pa vi i sad učite našu istoriju govorite kakao je Tvrtko vaš itd...Vaša istorija je izmišljena govorite da ste bogumili kao da su Turci dankom u krvi Švedjane prebacili u muslimansku vjeru.Pozdrav svima
Ako je srpska istorija nauka onda si ti Bosnjo!!! a vezano za uvredu ne znam da sam te urijedio, mislim cak da sam te ja i malo uzdigao.Ali ako si se nasao uvrijedjenim HALAL TI VJERA.nije mi to namjera bila. A de mi reci ako smo mi misevi tako kao sto kazes kako smo se izborili za drzavu i sada razgovaramo o srpskoj proslosti, vise je ne ucimo nego Vas ucimo kako je bilo a razmisljamo kako da vas poderemo politicki. Naravno da se radi o ne fer borbi jer imate za ledjimzabijenu k.i.tu od srbije a oni od ru.sije. Mi ovdje gledamo kako da kastriramo vas primitivan nacionalizam. Slusaj SLUGO idi KUR.cise u srbiju ovdje mozes fasovati gubljenje rs za 10-tak godina. Tako ste pricali da ste jaki i da cemo nestati pa ste popusili u ratu a sada pricate kako ste pametniji a mi misevi!!! Bolje Vam je da sto prije dodjete pameti i da dodiku kazete da se uozbilji malo. Vezano za jezik od SLUGA ne poznajem ga.
Brzo kucam pa ponekad se izgubi ono ije, naravno nije namjerno ja pišem ijekavicom to je jedan o tri dijalekta srpskog jezika pored ekavskog i ikavskog.Vredjaš a argumenti su ti jadni zato nisi ništa ni komentarisao o onome što sam rekao, vi Bošnjaci samo to i znate a kad je u pitanju nauka onda ste miševi.
tebi nije bio onaj tekst upucen, ali neka si se nasa u njemu. Ono sto sam htio postici to se tice mene i srb-in-a. Nego sto ti malo pises ijekavicom odnosno ekavicom. De ba malo opusti se, ne budi kompleksas vidis da ti jezik leti na bosanski:) nece ti niko zamjeriti, vjeruj mi da je lijepo biti bosanac i hercegovac, a nece ti biti tesko jer si tu i rodjen. Koliko se ti trudis da ispravis ono (IJE) kako si zalostan.Ali ne zamjeram te kada si SLUGA, treba znati i bosanski
Hvala ti SLUGO ali to je bilo 2002, a danas je skoro kraj 2009 ili mjesec Zu-l- kade 1430 po hidzri. +/- 100.000 koji sam ja napisao, ali ispadne to to. Uglavnom ima muslimana i u srbiji i u svijetu pa sta?
Od 7,5 miliona popisanih znaci ..da ti pomognem oko 150 hiljada
@@srbin Čovječe koje ti imaš komplekse pa proučavaš našu istoriju.Naravno da smo mi imali crnih mrlja u istoriji ali zar nije svako.Šta si želio da postigneš ovim svojim tekstovima?\"nasljednik Cara Dusana,Car Stefan Dusan IV.uhvacen u preljubu sa zenom svoga brata Vukana,koji je iz osvete presao na katolicizam u nadi kako ce dobiti naklonost rimskog pape i zapadnih plemica i tako svrgnuti brata i uzeti njegovo mjesto\".Ovo je čista nebuloza koju si iznjeo.Naslednik cara Dušana Uroš nejaki proglašen je za sveca a da je prešao u katoličanstvo sigurno to ne bi postao.
\"Srbiju gledam kao susjednu zemlju i drago mi je za nju jer tamo ima oko 400.000 muslimana, ne znam zasto ne bih je volio.\"........................... Prema poslednjem popisu iz 2002 u srbiji bez Kosova broj onih koji su se izjasnili kao muslimani i bosnjaci je 2,1% pa ti izracunaj kolko je to