Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ET VIDIS KAKVI STE VI ... ma necemo sa vama pa makar ratovali do sudnjeg dana
RS ti kao da si govana doruckovo naserem ti se u usta da imas i za sutra
treba nam ministarstvo inostranih poslova jer od ovih invalida iz Sarajeva nema hljeba nije mi jasno da je jednom glupom Bosnjaku dovoljno da neko mrzi Srbe i RS pa da on glasa za njega ne mora glupson ni hljeba imati strasno Na takvim osnovima BiH nema buducnosti.
a pametno.. ne kao u fbih, kantoni.. kantoni izjedoše pare, svi radimo za tu gomilu birokrata, guvernera, ministara, savjetnika, vozača, švalerki, pa onda općinara, itd. žalosno.. hrvati u kantonima ponajviše imaju interesa jer kao misle da ih kantoni štite, a nije im jasno da nas kantoni uništiše.. ekonomija prije svega..