Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Devetog proslava a desetog na posao u mrsko Sarajevo... Da nije žalosno bilo bi smiješno....
Svi koji rade u Srajevu če doći na poso 9 -og ne sekiraj se....
gooUser1670724156 mnogi rade u javnom sektoru, ne u privatnom. Državni nivo ima razmjerno mal aparat i vladajući iz RS zapošljavaju "svoje" po kvoti. Onda SDA na veliki entitetski aparat zaposli triput toliko ljudi iz Lukavice kao kompenzaciju za Ramića, Salkića, njihove savjetnike, vozače. I šlag na kraju, Naša Stranka po kantonu i općinama dovodi ljude i daje tendere firmama iz RS, da bi onda iz Lukavice i Sokoca lajali na netoleranciju u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je ok i podrzavam u potpunosti ali ne vidim kako ce to sprijeciti tu njihovu proslavu.
Na potezu je smit, ako na ovo ne reaguje onda bi bilo ljudski da se pokupi iz bih
Koliko je samo podkovani Telgetija sakrio i sacuvo prwdmeta i nikom nista.Eno ga.mile pomakao na vecu poziciju.Bosnjo zivjela osmorka i koalicija koja ce ti spasit Drzavu a tebi dosta kako radis i razmisljas Sarajevski vilajet politicki.Moj Bosnjo davno se dijelilo a ti spavo pa i sad spavaj kad tobom upravlja svak ko stigne nazalost.
Samo otkaze ovim sto rade u Sarajevu. Prekosutra prijavljivanje svih firmi gdje su zaposleni ide pa ako firme nece da ih se rijese neka placaju hiljade KM kazne
Hajde organizujte u Dobrinji, prpa treba fotelje ugroziti, fujjjj
Kako cemo do Istambula il do Beca kad nam je Lukavica daleko🐁
Konakoviću smeće jedno izjavljuješ da je Dodik nezaobilazan. Da niste izdajnici koslirali bi sa SDA i vi i SDP.
Kao da ćete protestom nesto postići.Ne smem vise nista napisati jer me Klix odma blokira.
Bezveze se oni nalaze i protestvuju. Samo dzaba vrijeme gube. Realno.
Ignotisati ne pridavati nikakvu pažnju mediji neka ne objavljuju apsolutno ništa sa tog neustavnog skupa.
Kad je napad na Lukavicu,jebo pricu,oni samo silu priznaju.
Gospodo koja mislite da pamtite istoriju - potpisali ste postojanje RS-a i time zavrsili rat. Imaju pravo da obiljezavaju sta god im se obiljezava. Nase je da pozdravimo ili ignorisemo. Svako negiranje njihovog prava na nesto je korak blize propasti ove drzave. Pitam se zasto ovi sto se najvise kunu u drzavu najvise rade na njenom raspadu?
Odete u I. Sarajevo i protestujete ili jos bolje u Banja Luku.
Ratni veteran:Zlatni ljiljan iz herojskog Gorazda:Muriz Hadziahmetovic, dana: 02.01.2023 godine je digao ruku na sebe.Branio je svoju zemlju od agresora :Hrvatske i Srbije.Sram vas bilo: Kajganicu i Lagumdzija. Vlada KS , u petak :30.12.2022 godine, ne dozvoljava financijsku pomoć našim borcima za odbranu na sudu.NIP nije dozvolio i Forto.
Ratni veteran:Zlatni ljiljan iz herojskog Gorazda:Muriz Hadziahmetovic, dana: 02.01.2023 godine je digao ruku na sebe.Branio je svoju zemlju od agresora :Hrvatske i Srbije.Sram vas bilo: Kajganicu i Lagumdzija. Vlada KS , u petak :30.12.2022 godine, ne dozvoljava financijsku pomoć našim borcima za odbranu na sudu.NIP nije dozvolio i Forto.
Protesti, konacno nesto konkretno al treba podici cijelu BiH da stanemo u odbranu.
Kad ce SDA lider Bakir,pozvati narod,bar jednom u 30 godina da se bošnjaci okupe.
Kako ti gledaš na Bosnu, njene ljude i istoriju za mene si samo trećina problema to jeste domaći agresori ili unutrašnji neprijatelji. Htjeo tip iz Hrvatske, Srbije ili Sarajeva djeliti Bosnu i “ pumpati” ljude ispada,u zbiru zbirova ,da je razlika u geografiji.