Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj recite iskreno, zar ne postajete pomalo patetični sa ovim rubrikama pozitivac/negativac dana :) Heh, ovo za Dodika: \"Ukoliko bude zatezao, odugovlačio i odbijao, bit će označen kao jedini krivac...\" Gdje će bola bit označen? Možda na Sarajevo-X kao negativac dana he he. Ovamo će bit \"označen\" vjerujte sasvim drugačije. ;)
Prvi put u novijoj historiji BiH osjeti se pozitivna atmosfera... Ceka nas jos puno posla... Bitno je da smo izabrali prave ljude, bitno je da smo izabrale promjene!!! Samo napred nova koalicija za novi pocetak, za novu BiH!
Kome nije jasno koji je stav HDZ 1990 i još se nadaju da bi mogli povećati broj otpadnika pa čekaju njihovo očitovanje o Spisku želja preporučujem poslušati učešće Ljubića jutros na HR Radiju. http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=45438&view=y
1) nije trebao bi biti predstavljen nego već je predstavljen pa ne bi bilo loše da uključite mozak kad pišete ove brljotine i vrjeđate nas ovako kolektivno jer ovo moramo čitati. 2) Ovo je ne programski dokument nego spisak zelja bez ijedne dinamike, nosioca i operacionalizacije odredjene aktivnosti. Ništa nema razradu :( Narod bi reko što se babi snilo ...
Napred Zlaja. Zlaja mi se sve vise svidja. NIsam ocekivao od njega da ce postati pravi vodja gradjana Bosnjaka i lojalnih gradjana Srba i Hrvata, koji su spremni zivjeti u drzavi po njegovoj mjeri covjeka. Osim tih par lojalnih gradjana Srba i Hrvata, svi ostali su seljaci, pa njima ni ne treba pridavati neku vaznost. tako je Samire, to je BiH kakvu zeli SDP. Mi Bosnjaci i lojalni Srbi i Hrvati. Sjajno , od Valtera do tala sa Crnokosuljsima pa sve do cilja koji nam je zapisan u Islamskoj deklaraciji.
po ne znam koji put se pozalo da je sdp jedini zdravi nosilac normalne politike u bih, koja će ovu zemlju odvesti putem prosperiteta i blagostanja. živio sdp!
Ako je sdp-u dobra ova koalicija, onda je 90 % Hrvata u BiH Hrvatska Republika Herceg-Bosna odlična ! Može rat opet što se mene tiče . . . da je razvalimo do kraja ...
Odlicno odradjeno na federalnom nivou i eliminacija hrvatskog glasackog tijela. Imam ideju kako to uraditi na drzavnom nivou, da SDP udje u koaliciju sa Seseljevim radikalima, za koje niko od Srba nije htio glasati. Pravi put pomirenja u BIH. Zivio Zlaja!
Izbrisali mi komentar zato sto napisah da je Zlaya the Recketman osobno napisao clanak!!! JADNO!!!
svaka cast sad ste me zeznuli samo da ne dobijem cir na zeludcu
Jos jedno piškaranje puno tipične sarajevske nadobudnosti :) čuj ako neće on je krivac :)) Kao Nacionalsocijalistička partija ima pravo formirat vlast sa kim hoće i to je cool a ostali nemaju nego eto bože moj sljedit torbare :)) Oh kako će se ovo obiti o glavu. Plakaćemo svi za prethodne 4 godine kao vrlo produktivne :) Jel ko vjerovo da može žalit za Terzićem dok je bio drzavni premijer ? Nije a onda je došao Špirić :)) Laku noć svima i navijte satove da se probudite na vrjeme za sljedeće izbore. Do tada ugodan četverogodišnji zmski san.
\"Komunisti\" napravili koaliciju sa \"Handž.arom\" i Pavelićevim crnokošuljašima, ironično stvarno. :) Ali nadajmo se da će funkcionisati. važno je da SBB-a i HDZ-a nema v vlasti!
fes na glavu, crnu košulju na leđa, pršut pod ruku i pravac evropa!
Napred Zlaja. Zlaja mi se sve vise svidja. NIsam ocekivao od njega da ce postati pravi vodja gradjana Bosnjaka i lojalnih gradjana Srba i Hrvata, koji su spremni zivjeti u drzavi po njegovoj mjeri covjeka. Osim tih par lojalnih gradjana Srba i Hrvata, svi ostali su seljaci, pa njima ni ne treba pridavati neku vaznost.
Pa Bakire, bolan, sto se ne potpises ispod teksta! Ovo je najopasnije negiranje jednog naroda i njihove volje od onog dvonarodnog referenduma prije pocetka rata. Sada bi Zlaja da zavrsi zapoceto i stvori drzavu po mjeri covjeka, tj. sebe i svojih sunarodnjaka i lojalnih pripadnika drugih naroda, ne libeci se da koalira sa nasljednicima propagatora NDH, koji su izgubili svaku podrsku i u Hrvatskoj. Ako je pozitivac dana poziv na otvoreni sukob Bosnjaka sa ostala dva naroda, onda bujrum. Javite samo nama normalnima da se na vrijeme sklonimo. \"Oprostite im Boze, ne znaju sta rade\"
Ovo dobro zvuci, ali ne vjerujem dok ne vidim. Sto se tice HDZ-ova, pa neka malo opozicije. Covic asikuje sa Dodikom neka mu dodik da malo vlasti u RS kao i imunitet. Ovdje se Covic poziva na ugrozenost Hrvata jer se boji za sebe, u stvari svi su ljudi u BiH ugrozeni od tipova kao sto je Covic i kolege iz svih ostalih stranaka. Pa ja jedva kraj s krajem sastavljam a oni se za fotelje bore.
Ovo i ima smisla, da se jednom krene sa nekim bar pokusajem da se nesto dobro uradi za ovaj jadni narod. A to što ima il nema HDZ-a, pa nema tako ni SBB-a, a jaci su u Parlamentu od HDZ-a, pa koga briga (a jedni cuvaju interese iskljucivo Hrvata, a drugi Bosnjaka). Mora se malo izdic iznad toga da se mafija krije iza naroda.