Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja djeco, teško vama s nama, i "njima"...
Ko zna zbog cega je ovo dobro,a i 'pare kvare ljude'.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
Ne raspolaze sa 12000 Km, dakle 6000 EUR? Pa ovo je gore od Burkine Faso jbt
Kuniću vrati se ti profesorskom poslu jer kao ministar si očajan.
...i onda se postavlja pitanje: "Zašto mladi odlaze iz BiH?!" pa naravno da će odlaziti, nema hajra ovdje...
...ja se nakupio onih "ognjen prica" znački...al učenik generacije ni za živu glavu nisam bio...nije sve u školi, ima nešto i u vannastavnim aktivnostima...
Džaba ova djeca uče da budu učenici generacije kad to niko ne ebe u ovoj drzavi, šta dobiješ 10 bodova na upisu na fakultet i to je , a na kraju opet svi budu primljeni.
dajte im boba kad već nema para
Stranka Dajdžića i Amidžića. Stranka Duplih Prihoda... Čijoj li se djeci djele stipendije, hmmm...
Jos kad uplate stipendiju onima koji su prosli na guzove.
Poruka: Znanje nema cijenu.
ko nas samo stranacko clanstvo nema cijenu