Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se želi ublažiti problem zagađenja, onda treba uvesti konkretne mjere, a ne apele. Restruktuirati GRAS, da dobijemo moderno preduzeće i kvalitetne uslove prevoza, pa će se više ljudi voziti gradskim prevozom, a manje autima. Sufinansirati projekte toplifikacije zgrada i kuća, pa će se manje ložiti. Finansijskim olakšicama, motivisati vozače da ugrade plin. Graditi parkove, a ne kao sada, nabijate zgrade a nigdje zelene površine. Ali, opet, lakše je s..ti i upućivati apele, nego nešto konretno uraditi.
@laik 1981 ,a kakve olakšice ......ja ugradio plin u auto ali kad sam saznao da moram platiti dva poreza (jedan za benzin a drugi za plin) odustao sam od prijave OVO TI JE DRZAVA ZA POLITICARE
Puštate da se grade zgrade od 10+ spratova na mjestima gdje je predviđeno da ne smiju biti više od 5 spratova i time prečavate normalnu cirkulaciju vazduha. Gradite spalionice otpada, poskupljujete struju, plin.
Prijavljujem spaljivanje otpada vrste ministar prostornog uređenja KS, čijim sagorijevanjem se počeo širiti nesnosan smrad u vidu preporuka, apela i molbi od kojih nema nikakve koristi... Ljudi, vidite li da čovjek radi svoj posao kako treba jerbo ˝propisaTe su mjere za epizodu pripravnost, između ostalih, da se preporučuje smanjeno kretanje naročito tokom jutarnjih i večenjih sati...˝ - čime se krši jedno od temeljnih prava čovjeka, pravo na kretanja.
Pa bas me nasmijaste sa "proglasenjem pripravnosti". Ta vasa "pripravnost" ne znaci nista, stanovnistvo ono zaposleno mora na posao, bolesni moraju doktoru, djeca moraju u skolu..a o autima da i ne govorimo..Poboljsajte gradski prevoz i mislim da ce se stanovnistvo odluciti za isto i ostaviti auta kuci.A sto se tice lozenja u domacinstvima, narod lozi sto god stigne jer nema para za kvalitetno gorivo, za plin, struju..Eto bicemo "pripravni"
Prije proglašavanja pripravnosti gospodin ministar bi se trebao zapitati šta je on i slični njemu,naši veliki vladari uradili za svog mandata da poprave situaciju.Osim što se brinu za sebe,svoju familiju,stranačke kolege treba li bi sagledati zašto je ovoliko zagađenje.Urediti gradski prevoz,pooštriti tehničke preglede vozila,smanjiti cijene plina i grijanja,el.energije,omogućiti i urediti prodaju kvalitetnog uglja,uvesti kontrolu raznoraznih ložišta,kotlovnica itd.Najlakše je proglasiti pripravnost,objaviti brojeve telefona za prijave i još uz to dati pogrešan broj.660000 je broj eko telefona,sluzba eko policije(komunalnih redara) nema nikakve veze ni nadležnosti sa problemom.Pametni su oni,sve ovo znaju i bez nas ali zašto?Kada može i ovako,ležati,brinuti o svojoj guzici,zaposliti familiju i obezbijediti i svoju unučad a uz to i dobro naplatiti sve to.GUŠITE SE GLASAČI KOJI STE IZABRALI SVU OVU BAGRU.Pokušajte sa nekim maskicama preživiti do sljedećih izbora i opet iste zaokružite
Prodajem gas maske jeftino Na tri kupljene dvije besplatene za koze i ovce.
Hebo vas apel.
Dosla sam da vam lajkam komentare :)
Nema ništa od "poziva se", samo naređuje se....Onda možda bude neke "fajde" od mjera, ali od ministara kao što je g. Petrović koji se boje svoje sjene - naređuje se se nažalost teško može očekivati...a nama ostaje da pripremimo gas maske...
cccc podaviše nam se Džalalabadlije
Zbog pripravnosti privatnici u Kantonu Sarajevo odlucili da zadrze radnike 4 sata duze na poslu! :)
Je li tacno da ni golubovi vise to nemogu durati.
najgori su oni krkani,volovi, nepismeni idioti sto pale otpad, kad im nesto kazes, onda samo odgovore: "boli me k...c"
Sad ce sarajlije navaliti na klix, pripremite maske.
Pripremili ventilatore da malo raspušu