Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i u mom gradu je doslo do promjena u odnosu na predratni period sada papci papke papcima zovu
treba i u federaciji proglas
Meni je nekako teško što sve propada u RS-u jer i to je dio naše Bosne.
Sada će zapasti u totalni mrak ako mi iz Federacije ne uskočimo. Slovenci će ih pojesti za doručak: "Pravobranilaštvo BiH neće moći na pravi način odgovoriti po tužbi "Elektrogospodarstva Slovenije", koja od BiH, odnosno RS i njene "Elektroprivrede" zahtijeva naknadu štete od najmanje 1,359 milijardi KM."
Dodik je više učinio nego Bakir i čitav bošnjački korpus u urušavanju RS. Dodik uživa veliku podršku ( inače poznat kao Mile referendum) od Bošnjaka čitavog svijeta . . .
Srbuj makar slamu jeo ......
Čitava Romanija je 14. u Banjaluci!!!!
Je li Brane Čolović vodja puta?
problemi u svicarskoj, zdravo...
Ja samo ne znam sta ceka narod u ostatku drzave, bas je to kod nas nesto bolje?
Dodik je sam sebi postao jaća opozicija od ove zvanićne, jer je svojom diktatorskom vladavinom opustošio sve banke i sve fondove, tako da sad, svi njegovi dosadašnji biraći vide, na ćemu su, tako da kod prazne šerpe se ni molitva ne ćita.
Dodik ce osnovati novi entitet na prostoru rs-a zvani Dodikland , ovaj Maj je njima u krvi za separatističku politiku .. To bi bilo najpostenije da se izmedzu sebe porokaju a ono malo sto ostane zivo dozvoliti da zivi u RBiH , naravno uz nadzor da nebi poludili opet kada gledaju boj na Kosovu :-D
Što se nas u ostatku BiH tiće daBogda vam dodik bio dozivotni predsjednik , niko bolje ne unistava RS od njega :-) .. Čovjek je pokrao , ekonomski oslabio , rasprodao , pokrao da je pitanje dana kada ce rs da proglasi bankrot i sama sebe ukine . Banaka vec nemate , prodali rafineriju "braći" rusima , dugujete federaciji 300 miliona PDV-a ,MMF-u , neka Dodika i Vila na Dedinju kad ste zadojeni srbovanjem ...Kao i svaki diktator hvata se za slamku i prijeti silom , takvi vama i trebaju zivio Dodik
ZIVIO!
Od CBBiH, Dodik je ultimativno zatražio, da mu se odštampaju dvije milijarde KM, za program, da svoje partijske drmatore i sva svoja boraćka ili slićna udruženja i svoje biraće smještene po raznim kancelarijama obezbijedi i ponovo dobije većinu i nastavi svoju bahatost i uz podršku Rusije nastavi da vodi borbu protiv ostatka svijeta.
nemoj te srbi izlaziti na proteste nemoj te dozvoliti da bosnhaci likuju bez obbzira kako lose zivjeli.
Dodik, Cvijanovicka i dva papka na aparatima
Takvim pozivom nece ti doci ni 5000 ljudi..jer kakvi ste vi kad tako se obracate? 5000 u najboljem slucaju mozda bude..i to oni placeni sto ce doci autobusima iz drugih mjesta za 20KM ...to je obicni fijasko...kao i uvijek...treba vas lopove sad staviti a? Niste dugo bili na vlasti dzepovi poprazni i ako ste teski milione ali treba uzeti vlast da se dopune rupe na sve strane i obezbjede unuci i praunuci...pa kao sad se vi borite za narod , kao vama je stalo do naroda..a onda ko vas je*e..